Dnes na večeru pripravíme bochník z mletého mäsa.
Suroviny pre 4 osoby:
1 kg bravčového mletého mäsa, 3 vajcia, 1 cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 100 g plátkového syru, 100 g šunky, horčicu, praženicu z 5 vajec, kapiu,
Príprava:
Mäso zmiešame s vajcami, osolíme, okoreníme. Cibuľu opražíme na oleji a primiešame k mäsu. Na pomastený alobal uložíme z mäsa asi 1 cm hrubý plát, potrieme horčicou, uložíme šunku, syr, nanesieme praženicu a pásiky kapie. Pomocou alobalu zvinieme a pečieme 45 minút. Potom opatrne alobal rozoberieme, potrieme horčicou a dopečieme. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Čas prípravy: 90 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies