Dnes na večeru pripravíme čevabčiči z bravčového mäsa
Suroviny pre 4 osoby:
80 dkg mletého bravčového mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 1 vajce, cibuľa, 1 lyžica mletej sladkej papriky, 3 strúčky cesnaku, strúhanka, olej na vyprážanie
Príprava:
Mäso, nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vajíčko, 1 malú lyžička soli, 1 malú lyžička mletého čierneho korenia, 1 malú lyžička mletej sladkej papriky dôkladne premiešame. Ak je vypracovaná masa riedka, pridáme trošku strúhanky. Zo vzniknutej zmesi urobíme valčeky, obalíme v strúhanke a vyprážame na oleji. Podávame s nakrájanou cibuľou, horčicou, varenými zemiakmi, alebo zemiakovou kašou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies