DRÁMA v uliciach Bratislavy: Na mieste streľby zasahovali policajti!

NETKY.SK • 2 August 2024, 09:13 • 2 min
DRÁMA v uliciach Bratislavy: Na mieste streľby zasahovali policajti!

BRATISLAVA - Vo štvrtok podvečer mala polícia prijať viacero hlásení o streľbe v bratislavskej Petržalke. Svedkovia počuli minimálne dva výstrely.

slovakia

left justify in out

Na miesto dorazili desiatky policajtov so samopalmi a nepriestrelnými vestami, ktorí prehľadávali celé okolie. 

Svedok mal opísať holohlavého muža v strednom veku. Už na pohľad sa mu zdal byť opitý. Podľa svedkov vytiahol zbraň spoza pása a niekoľkokrát vystrelil. To isté sa zopakovalo o niekoľko sekúnd neskôr.

"Vo štvrtok krátko po 17.00 hod boli vyslané viaceré policajné hliadky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave na Ševčenkovu ulicu do Petržalky, kde podľa oznámenia na linke 158 mal neznámy muž vonku na ulici údajne vystreliť niekoľko rán zo zbrane," uviedli neskôr bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Policajti na mieste vykonali potrebné úkony za účelom zistenia bližších okolností tejto udalosti. "Podľa doposiaľ zistených skutočností v súvislosti so streľbou nedošlo k zraneniu žiadnej osoby ani k poškodeniu majetku," dodala polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies