Dunajská Streda: Češka porodila na kúpalisku

NETKY.SK • 26 Júl 2024, 14:07 • 2 min
Dunajská Streda: Češka porodila na kúpalisku

DUNAJSKÁ STREDA - Priamo v areáli priviedla Češka na svet malú Izabelu. Okrem záchranárov sa do pomoci zapojili aj ďalší dovolenkári.

slovakia

left justify in out

Už dvojnásobná mamička bola vo vysokom štádiu tehotenstva. "Termín pôrodu mala deň pred návštevou rezortu," uviedla Katarína Horváthová, marketingová manažérka Thermalparku. Počas kúpania v jazere, ktoré je súčasťou areálu strediska, žena pocítila kŕče. Rýchlo zamierila na breh. 

"Všetko sa udialo veľmi rýchlo a kým prišla záchranka, malá Izabela už bola na svete," napísalo vedenie Thermalparku na Facebooku. Do komentárov pod príspevkom pridala čerstvá matka aj fotku svojej dcéry.

 

Malá Izabela získala na desať rokov bezplatný vstup do Thermalparku.

"Celej rodine venujeme darčekový poukaz na bezplatný týždenný pobyt, ktorý môže využiť kedykoľvek počas troch rokov v našom kempe alebo hoteli," informovala Horváthová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Thermalpark DS, Foto: Thermalpark DS
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies