Elfovia žijú medzi nami! Ako zistiť, či ste jeden z nich?

NETKY.SK • 23 Júl 2024, 12:24 • 2 min
Elfovia žijú medzi nami! Ako zistiť, či ste jeden z nich?

Elektromobily sú opradené množstvom mýtov, hoaxov a zbytočných obáv. V diskusiách o budúcnosti dopravy sa angažuje množstvo trollov, a preto SEVA vysiela do boja svojich elfov. Sú to firmy priateľské k elektromobilite, ktoré sa do zavádzania batériových vozidiel pustili ako prvé a svoje skúsenosti sú ochotné zdieľať s ostatnými. Slovenská asociácia pre elektromobilitu ich oceňuje bezplatným certifikátom.

slovakia

left justify in out

Ak už má firma v prevádzke nejaké elektromobily, postavila nabíjaciu stanicu pre služobné alebo súkromné vozidlá zamestnancov, prípadne spoločnosť hľadá spôsoby ako motivovať zamestnancov v procese elektrifikácie dopravy, je program SEVA ELF určený práve pre danú spoločnosť.

Zapojiť sa do programu je možné bez akýchkoľvek poplatkov. Pre firmy všetkých veľkostí sú otvorené tri kategórie podľa toho, ako pokročili v elektrifikácií dopravy.

K pridaniu sa k spoločnostiam, ktoré už sú SEVA ELF Fanúšik, Priateľ či Šampión a získaniu bezplatného certifikátu, ktorý potvrdí úsilie firmy o udržateľnú dopravu, stačí vyplniť jednoduchý online formulár. Spoločnosť tak získa oficiálne uznanie jej aktivít v oblasti rozvoja e-mobility.

SEVA ELF certifikátom spoločnosti preukazujú svojim zákazníkom, zamestnancom a partnerom, že jej záleží na životnom prostredí a aktívne prispieva k znižovaniu emisií. Certifikát taktiež dopomôže zlepšiť imidž ekologicky zodpovednej spoločnosti, pretože je možné používať ho v rámci pravidiel v internej aj externej komunikácii.

SEVA ELF však firmám prináša nielen ocenenie ich snahy, ale aj množstvo výhod, prístup k najnovším informáciám a trendom v oblasti elektromobility, podporu zo strany Slovenskej asociácie pre elektromobilitu a možnosť verejne prezentovať svoje skúsenosti a aktivity.

Firmy sa tiež môžu tešiť na školenia a webináre, na ktorých sa budú môcť stretnúť s ďalšími lídrami v oblasti elektromobility, vymieňať si skúsenosti a získavať cenné kontakty. Okrem toho budú mať možnosť prezentovať svoje úspechy a inovatívne riešenia na našich konferenciách a v médiách.

Certifikát SEVA ELF prináša množstvo benefitov: Vylepšenie imidžu ako ekologicky zodpovednej spoločnosti, zvýšenie dôveryhodnosti u zákazníkov a partnerov, možnosť propagácie vašich aktivít pri elektrifikácii dopravy, prístup k najnovším informáciám a trendom v oblasti elektromobility, podpora zo strany Slovenskej asociácie pre elektromobilitu, účasť na exkluzívnych podujatiach, školeniach a seminároch a možnosť prezentácie úspechov na konferenciách a v médiách.

Slovenská asociácia pre elektromobilitu pripravuje manuály, webináre, podcasty a publikácie a poskytuje firmám podporu od prvých krokov až po budovanie nabíjacej infraštruktúry a prevádzku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: SEVA, Foto: SEVA
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies