Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch

NETKY.SK • 24 November 2023, 16:30 • 2 min
Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch

ŽILINA - Enviropolicajti v Žiline žiadajú verejnosť o pomoc pri identifikácii motocyklistov v Súľovských vrchoch, ktorí bez povolení porušujú zákony o ochrane prírody. Ak máte informácie, kontaktujte ich na čísle 158 alebo enviropolicia@minv.sk.

slovakia

left justify in out

Enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality NCODK Prezídia PZ žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení vlastníka motocykla s nápisom ,,Každý trestný čin, nie je bez príčin“ na riadidlách motocykla, ako aj dvoch motorkárov, prípadne predmetnej lokality v Súľovských vrchoch.
 
Nestotožnení páchatelia bez príslušných povolení jazdili na terénnych motocykloch v Súľovských vrchoch, pričom najmenej jeden z nich sa pohyboval aj po hrebeňovej časti Súľovských vrchov v blízkosti značeného turistického chodníka. Je to oblasť,  kde v zmysle zákona o ochrane prírody a krajiny, platí 3. stupeň ochrany. Jazdili aj v lese, mimo vyznačených ciest, v lokalite Súľovských vrchov.
 
V prípade, že disponujete akýmikoľvek informáciami, ktoré by viedli k odhaleniu páchateľov, zavolajte na číslo 158 alebo napíšte na mail: enviropolicia@minv.sk.

záber motorkárov, ktorí jazdili po Súľovských skalách
záber motorkárov, ktorí jazdili po Súľovských skalách
Zdroj: Sereď Online


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / Prezídium PZ, Foto: Turisticky.sk / Shutterstock / Peter Vrábeľ (ilustračná foto - Súľovské vrchy)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies