Ertel volá po skorej odvete so šampiónom: Tábor sa ma bojí!

NETKY.SK • 5 August 2024, 09:45 • 2 min
Ertel volá po skorej odvete so šampiónom: Tábor sa ma bojí!

Hoci prijal ponuku na účasť v titulovej pyramíde PML iba pár dní pred jej uskutočnením, predral sa až do finále. Tam poslal protivníka expresne dvakrát k zemi a posledné počítanie ho delilo od vytúženého opasku. Osud bol ale proti. Pri jednom z pokusov o úder vyskočilo Adriánovi Ertelovi (5-1) rameno. Do ringu letel uterák, sen sa nateraz rozplynul.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vychádzajúci talent slovenskej postojovej scény znášal premiérový profesionálny nezdar ťažko. Trpkú príchuť má aj s odstupom času. „V mojich očiach som jasne vyhral. Tábora som dvakrát poslal k zemi, nemal som od neho ani škrabanec. Jediné, čo ma ťažilo, bol pocit krivdy. Urobil som všetko najlepšie, ako som vedel, len malý krôčik ma delil od titulu a v tom prišlo zranenie. Práve preto potrebujem odvetu čím skôr, aby sme si zmerali sily a ukázali, kto je ozajstný šampión PML,“ nevie sa dočkať potenciálneho druhého vzájomného merania síl reprezentant trenčianskeho Victory Gym.
 
Krátko po turnaji v českom Třinci čakal perspektívneho Slováka chirurgický zákrok. Na isté obdobie preto z tréningového kolotoča nútene vypadol. „Od operácie ubehlo štrnásť týždňov, ruka sa zahojila dobre, poriadne som rehabilitoval. Takmer každý druhý deň rameno posilňujem, nemám s ním už najmenší problém,“ hovorí so spokojnosťou.
 
Športové povinnosti sa musel dlhodobo snažiť skĺbiť s tými pracovnými. Posun k lepšiemu nastal aj v tomto smere. „Zmenil som zamestnanie, lepšie regenerujem, viac spím, takže z každého tréningu ťažím 110 %. Na PML 11 príde úplne nová, vylepšená verzia mňa. Je sa na čo tešiť,“ sľubuje premožiteľ mien ako Jakub Mikovčák, Jacob Mikula či Patrik Ilušák.

Dokončiť misiu

Zdravotné komplikácie sú už nateraz minulosťou. Adrián Ertel smeruje prípravu k októbrovému návratu v Šali. „Po viac ako šiestich mesiacoch sa vrátim do ringu, takže sa neviem dočkať. Posledný zápas je pre mňa extrémnou motiváciou, trénujem omnoho viac a som hladnejší ako kedykoľvek predtým,“ netají 21-ročný prospekt.

V hľadáčiku má pochopiteľne aktuálneho šampióna vo váhovej kategórii do 75 kilogramov. Na juhu republiky by rád dokončil začatú misiu s Dominikom Táborom. „Najlepšie by bolo zmerať si sily hneď na najbližšom podujatí, ale na moje výzvy ani raz neodpovedal. A to ich bolo niekoľko. Je jasné, že sa bojí a do duelu so mnou sa mu príliš ísť nechce. Niekedy však na ten zápas prísť musí a keď ten moment nastane, budem maximálne pripravený,“ odkazuje. 

PML 11 sa uskutoční 5. októbra 2024 v Šali. Mená jednotlivých bojovníkov, ktorí sa na podujatí predstavia, bude organizácia priebežne oznamovať prostredníctvom svojich sociálnych sietí. Predaj vstupeniek sa spustí už čoskoro.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
PML, Zdroj foto: PML
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies