Follow Festival 2024: Nezabudnuteľný zážitok v srdci Donovalov

NETKY.SK • 27 Jún 2024, 11:05 • 3 min
Follow Festival 2024: Nezabudnuteľný zážitok v srdci Donovalov

DONOVALY - Od 21. do 23. júna sa Donovaly premenili na živé centrum hudobnej scény, kde sa stretli hudobní nadšenci z celého Slovenska aj zo zahraničia. Follow Festival, ktorý sa konal v malebnom horskom prostredí, priniesol nezabudnuteľné zážitky a spojenie hudby s prírodou.

slovakia

left justify in out

Významní interpreti a pestrý line-up

Festival ponúkol dva stejdže, BEATS STAGE a MAIN STAGE, kde sa striedali vystúpenia každú hodinu. Na BEATS STAGE vystúpili známi DJ-i z domácej aj zahraničnej scény, čím zabezpečili nepretržitú tanečnú atmosféru. Na MAIN STAGE sa predstavili kapely rôznych hudobných žánrov, čím prilákali široké spektrum hudobných fanúšikov.

Medzi najvýznamnejšie vystúpenia patrili sety DJ-ov ako napríklad Manene či Mairee, ktorí roztancovali dav svojimi energickými setmi, a kapely ako Horkýže Slíže, Desmod a Zoči Voči, ktoré predviedli nezabudnuteľné živé koncerty. Ďalšími obľúbenými interpretmi boli Separ, Calin, Pil C a Stein27, ktorí svojim vystúpením priviedli publikum do varu.

Skvelá atmosféra a zábava až do rána

Atmosféra na festivale bola vynikajúca, plná energie a radosti. Návštevníci si užívali nielen skvelú hudbu, ale aj krásne horské prostredie, ktoré dodávalo festivalu jedinečný charakter. Zábava však nekončila o polnoci. Po skončení programu v areáli sa návštevníci presunuli na klubové párty v troch párty pointoch v blízkosti festivalu, kde sa zábava pokračovala až do rána. Každý párty point ponúkal iný hudobný žáner - Techno, Drum and Bass a Hip Hop, čo zabezpečilo, že každý si našiel niečo pre seba.

 

Unikátne prostredie a nezabudnuteľné zážitky

Follow Festival ukázal, že spojenie hudby a prírody môže vytvoriť nezabudnuteľný zážitok. Nádherné horské prostredie Donovalov a kvalitný hudobný program prilákali tisíce návštevníkov, ktorí si užili tri dni plné hudby a zábavy. Festival priniesol nový a osviežujúci koncept, ktorý určite zanechá trvalú stopu v pamäti všetkých zúčastnených. Follow Festival 2024 bol skutočne nezabudnuteľným zážitkom, ktorý nastavil nový štandard pre hudobné festivaly na Slovensku. Ak ste ho tento rok nestihli, určite si ho nenechajte ujsť už o rok. Lístky sú už v predaji!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Netky / Natália Zárecká, Foto: Facebook / DESmod
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies