Futbalová dráma v Európskej lige: Manchester United remizuje s Fenerbahce, Lazio si drží neporaziteľnosť! +VÝSLEDKY +VIDEO

NETKY.SK • 25 Október 2024, 15:04 • 3 min
Futbalová dráma v Európskej lige: Manchester United remizuje s Fenerbahce, Lazio si drží neporaziteľnosť!  +VÝSLEDKY +VIDEO

V treťom kole skupinovej fázy Európskej ligy remizoval Manchester United s Fenerbahce Istanbul 1:1, čím si udržal priebežnú tretiu remízu sezóny. Na čele sa naďalej drží Lazio Rím, ktoré zostáva neporazené a po troch víťazstvách vedie tabuľku s plným počtom bodov.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Manchestru United vo štvrtkovom zápase 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy remizovali na ihrisku Fenerbahce Istanbul 1:1. Hráči Lazia Rím majú po troch kolách EL stopercentnú bilanciu a vedú tabuľku s deviatimi bodmi pred tímami Tottenham Hotspur a RSC Anderlecht.

"Červení diabli" sa ujali vedenia v Istanbule už v 15. minúte zásluhou Christiana Eriksena, no krátko po prestávke vyrovnal domáci útočník Youssef En Nesyri. Manchester zaznamenal tretiu remízu v tomto ročníku EL a stále zostáva bez prehry, rovnako ako Fenerbahce, ktorého legendárny tréner Jose Mourinho sledoval zápas od 58. minúty iba z tribúny. Údajne bol príliš ,,nervózny,, a mal sa dostať do slovnej potyčky s rozhodcom.

Hráči Lazia Rím si udržali vedenie v tabuľke po víťazstve 2:0 na pôde Twente Enschede. Účastník Serie A hral proti desiatim od 11. minúty, keď domáci brankár Lars Unnerstall dostal červenú kartu. Skóre otvoril Pedro Rodriguez ešte pred prestávkou a v 87. minúte triumf "biancocelesti" potvrdil Gustav Isaksen.

 

Viktoria Plzeň si odniesla bod z ihriska PAOK Solún po remíze 2:2. Tretí tím z tabulky minuloročnej českej ligy prišiel o dvojgólové vedenie v závere zápasu, keď po vylúčení Sampsona Dweha domáci vyrovnali gólmi Tarika Tissoudaliho a Rahmana Babu a získali prvý bod v súťaži. Český zástupca má po troch dueloch na konte tri remízy, pričom od 60. minúty hral aj slovenský krídelník Erik Jirka. Český vicemajster Slavia Praha zaznamenal prvú prehru v ročníku, keď v Bilbau podľahol domácim 0:1 gólom Nica Williamsa.

Ajax Amsterdam zostáva bez prehry po víťazstve 3:0 nad FK Karabach. Domáci hrali od 15. minúty v oslabení po vylúčení Julia Romaa, čo využil najprv Kenneth Taylor a v závere sa k nemu pridali Wout Weghorst a Chuba Akpom. Ajax má po troch zápasoch sedem bodov.

Rovnaký počet bodov nazbieral Eintracht Frankfurt, ktorý po remíze a víťazstve zdolal lotyšský RFS Riga 1:0 gólom Huga Larssona. Dánsky FC Midtjylland má tiež identickú bilanciu po víťazstve nad Royale Union Saint-Gilloise 1:0.
AS Rím si pripísal prvé tri body v sezóne po víťazstve 1:0 nad Dynamom Kyjev, pričom jediný gól strelil v 23. minúte ukrajinský útočník Arťom Dovbyk z pokutového kopu. Dynamo je po troch zápasoch bez bodu a bez streleného gólu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Teraz.sk, Foto: X/Ligue 1 Turkce
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies