Gilby Clarke z Guns N Roses vydáva sólový album

NETKY.SK • 6 Február 2019, 09:00 • 2 min
Gilby Clarke z Guns N Roses vydáva sólový album

BRATISLAVA - Niekdajší gitarista americkej kapely Guns N Roses Gilby Clarke vydá nový sólový album.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročný rodák z Clevelandu v Ohiu nazval novinku The Gospel Truth, no dátum jej vydania zatiaľ neprezradil. Nahrávku uvedie na trh vydavateľstvo Golden Robot Records, s ktorým muzikant nedávno podpísal zmluvu a ktoré nazval svojou "rodinou".

 


Gitarista sa rozrozprával o očakávanom albume minulý mesiac počas NAMM Show v kalifornskom Anaheime. "Nemôžem nahrávať album bez toho, aby sa mi páčili skladby. Chcem vydať album, ktorý chcem aj počúvať. A z týchto skladieb som úplne nadšený. Sú to všetko nové piesne a je to klasický rock. Nie je tam v podstate nič nové - sú to len nové verzie toho, čo mám rád, čiže hlasné gitary. Na bicie si zahral Kenny Aronoff, objaví sa tam aj Steve Perkins. Ja som nahral všetky gitary a spev," prezradil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday @billyfgibbons

Príspevok, ktorý zdieľa gilby clarke (@gilbygtr),


Gilbert "Gilby" J. Clarke v roku 1991 nahradil v Guns N' Roses Izzyho Stradlina na Use Your Illusion Tour. S kapelou, sa objavil na albumoch "The Spaghetti Incident?" (1993), Live Era '87–'93 (1999) a Greatest Hits (2004). Clarke už má na konte sólové nahrávky Pawnshop Guitars (1994), Blooze E.P. (1995), The Hangover (1997), Rubber (1998), 99 Live (1999), Swag (2001) a Gilby Clarke (2007). Spolupracovali s ním aj Nancy Sinatra, Slash's Snakepit alebo Heart.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TONIGHT 10/27 11pm live @vampdvegas with @ejcurse & @jimmydanda

Príspevok, ktorý zdieľa gilby clarke (@gilbygtr),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies