Incident v Poľsku: Z pohrebného auta vypadlo telo mŕtvej ženy

NETKY.SK • 19 Október 2024, 16:30 • 2 min
Incident v Poľsku: Z pohrebného auta vypadlo telo mŕtvej ženy

V Stalowej Wole na juhovýchode Poľska sa v piatok večer odohral zvláštny incident, keď z pohrebného vozidla vypadlo telo mŕtvej ženy. Vodič, ktorý išiel za autom, si najprv myslel, že zrazil chodca, avšak neskôr zistil, že pohrebný voz stratil telo pri prevoze. Pohrebný ústav Hades sa ospravedlnil za túto udalosť a avizoval, že prípad vyšetrovať polícia, ktorá sa zaoberá zneuctením mŕtveho tela.

slovakia

left justify in out

V piatok večer v Stalowej Wole, nachádzajúcej sa na juhovýchode Poľska, vypadlo telo zosnulej ženy z pohrebného vozidla.

Podľa webu stalowemiasto.pl vodič iného vozidla si najprv myslel, že zrazil ženu, avšak ukázalo sa, že pohrebný automobil, ktorý prevážal mŕtvolu, jednoducho stratil telo ženy. Pohrebný ústav Hades sa v sobotu ospravedlnil všetkým, ktorí boli touto udalosťou znepokojení a rozrušení.

„K nešťastnej udalosti došlo v dôsledku neočakávanej technickej poruchy elektrického zámku dverí batožinového priestoru v katafalku. Tieto udalosti nezodpovedajú vysokým štandardom našej spoločnosti, ako aj našej hlbokej empatii voči rodinám zosnulých a úcte, ktorú zosnulým vždy preukazujeme,“ uviedol pohrebný ústav na svojej webovej stránke.

Polícia nebola privolaná k incidentu, avšak vyšetrovanie bolo začaté podľa ustanovenia trestného zákona, ktoré za zneuctenie mŕtveho tela stanovuje trest odňatia slobody až na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text: PAP, stalowemiasto.pl, Foto: The Independent
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies