Influencerka prezývaná "Najkrajšia ruská motorkárka" zomrela pri vážnej nehode v Turecku

NETKY.SK • 2 August 2024, 15:00 • 2 min
Influencerka prezývaná "Najkrajšia ruská motorkárka" zomrela pri vážnej nehode v Turecku

Ruské osobnosti z motorkárskeho sveta tvrdia, že smrteľná nehoda, pri ktorej zomrela „najkrajšia motorkárka“ v krajine, bola spôsobená tým, že jej červenú motorku BMW S1000RR 2015 zrazil z cesty turecký jazdec, s ktorým cestovala.

slovakia

left justify in out

Tatyana Ozolina, známa ako Moto Tanya, bola ruskou motorkárkou, ktorá získala popularitu na sociálnych médiách. Jej dobrodružné cesty na motorkách ju preslávili a spravili ju jednou z najväčších blogeriek v motorkárskej komunite.

Ruska mala na svojich sociálnych sieťach viac ako osem miliónov sledovateľov.

Smrteľná nehoda

Jej život skončil tragicky v Turecku, keď stratila kontrolu nad svojou motorkou BMW S1000RR 2015 a zrazila sa s nákladným autom blízko Milasu, na ceste medzi Muglou a letoviskom Bodrum. Tatyana mala 38 rokov a cestovala so svojimi priateľmi a motorkárskymi nadšencami Onurom Obukom a Sergejom Khadrikovom.

Keď Obuk a Ozolina spomalili, aby počkali na Khadrikova, ktorý za nimi zaostal, medzi ich motorky sa dostal kamión. Pri pokuse o predbehnutie tohto vozidla sa Ozolina zrazila s Obukovou motorkou a oboch to okamžite odhodilo na cestu.

Tatyana zomrela na mieste nehody, zatiaľ čo Obuk utrpel vážne zranenia a potreboval lekársku pomoc. Ozolina išla do Turecka po tom, čo jej bol odmietnutý vstup do Európskej únie na gréckej hranici v dôsledku vojny prezidenta Vladimira Putina proti Ukrajine. 

„Bola som naštvaná, že som nemohla jazdiť v Európe, ale nie príliš, pretože som vedela, že sa to môže stať. Tak pokračujem, dobyjem krásne, teplé a pohostinné Turecko," napísala vtedy motorkárka na sociálnu sieť.

Pred fatálnou nehodou cestovala so svojou motorkou BMW po Európe.
Pred fatálnou nehodou cestovala so svojou motorkou BMW po Európe.
Zdroj: foto: NDTV

Smútok v Moskve

Andrej Ivanov, vedúci združenia MotoMoscow, povedal: „MotoTanya už nie je medzi nami... mala svetlý a krásny život.…". V rámci memoriálu, ktorého cieľom bolo uctiť si pamiatku známej motorkárky pripomenul, že ju sledovali milióny ľudí, v ktorých srdciach žije naďalej. 

„Možno v krajine nie je jediný motorkár, ktorému by bola Tatyana ľahostajná. Bola zbožňovaná, obdivovaná, kopírovaná, oceňovaná ako top blogerka a zároveň bola terčom kritiky a ohovárania," povedal.

Podľa tureckých a ruských médií mala blogerka jedného syna, ktorého vek nie je známy. Ruské osobnosti z motorkárskeho sveta tvrdia, že smrteľná nehoda, pri ktorej zomrela „najkrajšia motorkárka“ v krajine, bola spôsobená tým, že jej červenú motorku BMW S1000RR 2015 zrazil z cesty turecký jazdec, s ktorým cestovala.

"Zabrzdila pred kamiónom, ale on nereagoval a narazil do jej motorky, čím stratila kontrolu a skončila v priekope," tvrdia.

Motorku Rusky odhodilo a ona si udrela hlavu, pričom na následky zranení zomrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
text: www.thesun.co.uk, www.outlookindia.com, www.ndtv.com foto: Outlook India
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies