Intímna spoveď princeznej Kate: Mám ťažké dni, kedy sa cítim slabá a unavená

NETKY.SK • 23 Júl 2024, 10:45 • 2 min
Intímna spoveď princeznej Kate: Mám ťažké dni, kedy sa cítim slabá a unavená

LONDÝN - Britská princezná Kate sa s verejnosťou podelila o informácie z boja s rakovinou. Podľa svojich slov robí pokroky, avšak stále je pred ňou ešte niekoľko mesiacov liečby, počas ktorých sa jej striedajú lepšie a horšie dni.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročná Kate podstupuje od začiatku roka chemoterapiu. Vo vyhlásení uviedla, že je ohromená množstvom odkazov od fanúšikov, ktorí jej prajú skoré uzdravenie, napísal denník The Mirror.

„Naozaj to pre mňa a Williama veľmi znamenalo a pomohlo nám to prekonať ťažšie chvíle. Robím pokroky, ale každý, kto absolvoval chemoterapiu, vie, že si prechádzam lepšími aj horšími dňami,“ uviedla budúca britská kráľovná. „V horších dňoch sa cítite slabí a unavení, telu doprajete odpočinok. V tých lepších, keď sa cítite silnejší, sa z toho snažíte vyťažiť čo najviac. Je radosť s deťmi riešiť školu, venovať sa veciam, ktoré mi dodávajú energiou a pozitivitu, a tiež sa aspoň trochu zapojiť z domu do práce,“ vysvetlila.

Liečba vraj bude trvať ešte niekoľko mesiacov. „Učím sa byť trpezlivá a znášať neistotu. Snažím sa brať každý deň tak, ako prichádza, načúvať svojmu telu a dopriať mu potrebný čas na uzdravenie. Za vaše pochopenie veľmi ďakujem,“ dodala Kate.

Kate sa po dlhom čase ukázala na verejnosti minulý víkend, kedy sa zúčastnila finále tenisového turnaja Wimbledon. Pri tej príležitosti sa spolu so svojou dcérou Charlotte stretla aj s českou reprezentantkou Barborou Krejčíkovou, ktorá grandslam ovládla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: The Mirror, Foto: InStyle / Getty Images
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies