Jennifer Anistonová vyvracia šokujúce fámy o romániku s Barackom Obamom: Poznám viac Michelle ako jeho + VIDEO

NETKY.SK • 7 Október 2024, 14:09 • 3 min
Jennifer Anistonová vyvracia šokujúce fámy o romániku s Barackom Obamom: Poznám viac Michelle ako jeho + VIDEO

Jennifer Anistonová čelí bizarnej fáme, ktorá naznačuje jej romantický vzťah s bývalým prezidentom USA Barackom Obamom. Počas rozhovoru s Jimmym Kimmelom túto klebetu pobavene vyvrátila, pričom uviedla, že s Obamom žiadny vzťah nemá a viac pozná jeho manželku Michelle. Anistonová pritom otvorene priznala aj niekoľko ďalších virálnych historiek, ktoré o nej kolujú.

slovakia

left justify in out

Milostný život Jennifer Anistonovej je už desaťročia pod drobnohľadom masmédií, ale nedávno sa veci zvrtli, keď bulvár uverejnil článok, v ktorom naznačil jej romantický vzťah s bývalým ženatým prezidentom.

Medzi mnohé bizarné fámy patrilo aj to, že mala vzťah s bývalým prezidentom USA Barackom Obamom. Počas epizódy Kimmel vytiahol výtlačok časopisu In Touch z augusta 2024 s titulnou stranou s názvom: "Pravda o Jen a Barackovi!" Pod titulkom sa v jednom riadku písalo: "Michelle zradila, keď Anistonová ukradla pozornosť svojho manžela," zatiaľ čo v ďalšom sa tvrdilo, že Anistonová a Obama sú "jeden druhým posadnutí".

V tom čase bol v článku citovaný zdroj, podľa ktorého spolu trávili viac času. "S blížiacimi sa novembrovými voľbami sa Jen veľmi politizovala, takže sa v poslednom čase často ocitla v Barackovom svete," uviedol zdroj. "On odišiel do Hollywoodu, takže je teraz v Jeninom svete. Má podpísané produkčné zmluvy [so spoločnosťou Netflix]. Zistili, že majú veľa spoločného - a čoraz viac sa rozprávajú."

Zástupca herca z Rannej šou však krátko nato túto fámu vyvrátil. "Zo všetkých tých telefonátov, ktoré dostanete od svojho publicistu, keď si hovoríte: 'Ale nie, čo to bude? Alebo e-maily, v ktorých sa píše, že si nejaký gýčový bulvár vymyslí nejaký príbeh, a potom je to tak," spomínala Aniston Kimmelovi.

 

Zástupca Jennifer Anistonovej ukončil divoké fámy o afére s Barackom Obamom a tvrdí, že nejde o nič "osobné.
Zástupca Jennifer Anistonovej ukončil divoké fámy o afére s Barackom Obamom a tvrdí, že nejde o nič "osobné.
Zdroj: MSN

Anistonová reagovala s údivom. "To je tak trochu - to bolo - zo všetkých tých telefonátov, ktoré dostanete od svojho publicistu, keď si len poviete: 'Ale nie, čo to bude?' alebo e-mail, v ktorom sa píše, viete, 'nejaký gýčový bulvár si vymyslí príbeh'. A potom je to tak. Nebola som na to nahnevaná," objasnila herečka.

Keď objasnila, že táto fáma nie je pravdivá, poznamenala: "Poznám Michelle [Obamovú] viac ako jeho."

Hoci Anistonová vyvrátila fámu o Obamovom romániku, priznala sa k niektorým ďalším virálnym fámam o sebe - napríklad k tomu, že dostala na tvár spermie z lososa. "Nevyzerám ako losos? Nemám krásnu lososiu pokožku?" zažartovala Kimmelovi.

Držiteľka ceny Emmy tiež potvrdila, že cestovala do zahraničia, pričom so sebou nosila poháre s olivami, a že má plastové vrecko naplnené popolom svojej mŕtvej terapeutky. "Môžem sa prihovoriť... je to trochu pravda," povedala hviezda filmu Marley & Me. "Ach, po tomto budem znieť, akoby som naozaj potrebovala terapeuta. Je to dlhý príbeh."

V roku 2012 Anistonová v rozhovore pre časopis GQ vysvetlila, ako získala popol. "Mám popol svojej terapeutky vo vrecku. Myslela na mňa ako na dcéru a ja na ňu ako na mamu," povedala vtedy. "Bola som na jej pohrebe. Rozdelili ju do malých vreciek na zips, ktoré rozdávali ako darčeky na večierky."

Anistonová tiež potvrdila, že ako dieťa mala v Múzeu moderného umenia (MOMA) zavesené umelecké diela a že ju rodina na Štedrý večer nútila tancovať brušný tanec. "Kedykoľvek, nielen na Štedrý večer!" zavtipkovala hviezda seriálu Priatelia. "Viete, že Gréci milujú akúkoľvek rodinnú večeru.... Je to ako keď poviete svojmu dieťaťu: 'Zahraj všetkým na klavíri' alebo 'Zaspievajme všetkým'. Mám takú úzkosť, keď to moji priatelia robia svojim deťom... Mám vnútornú traumu z toho, že musím vystupovať a tancovať brušné tance pred svojimi pratetami, strýkami a babičkami," zažartovala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: The Independent, Fox News, Foto: SITA
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies