Jozef OKLAMČÁK sa zaradil medzi hviezdy: MÁ VLASTNÚ ZNÁMKU Z DREVA!

NETKY.SK • 30 August 2024, 15:24 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK sa zaradil medzi hviezdy: MÁ VLASTNÚ ZNÁMKU Z DREVA!

BRATISLAVA - Ako sme sa dozvedeli zo sociálnych sietí odborníka na ženskú krásu a zakladateľa sútaže MISS SLOVENSKO a novodobej tradície ZLATÉHO SLÁVIKA na Slovensku a prezidenta zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA, jeho podobizeň je zvečnená na novej známke.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

K slávnym menám ako Zdeněk Svěrák, Bolek Polívka, Martin Dejdar, Peťa Vlhová, Peter Sagan, Marek Hamšík, Paľo Hammel, Jožko Pribilinec, Juraj Slafkovský, Nasťa Kuzminová, Mikaela Shiffrin a Zdeno Chára pribudlo do galérie osobnosti športu a kultúry aj meno Jozefa Oklamčáka, ktorý už má tiež svoju známku.

„Áno, je to táto známka s mojim portrétom, vyrobená z dreva a má rozmery 28 × 38 cm. Úprimne sa veľmi teším, že som bol vybraný a zaradený medzi takýchto úspešných hercov, spevákov, športovcov a osobností, ktoré sú mi srdcu blízke. Ako mi bolo povedané, to je za moju vyše 36 ročnú prácu v showbiznise a prezentáciu ČESKOSLOVENSKÁ a SLOVENSKA vo svete," povedal Jozef Oklamčák.

Za redakciu Netky.sk mu BLAHOŽELÁME a tešíme sa, že k jeho množstvu iných ocenení pribudlo aj toto. 

Viac o tom sa dozviete z rozhovoru s ním pri najbližšej príležitosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj/foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies