Kľačno: 36-ročný muž utrpel ťažké zranenia pri nehode, bojuje o život

NETKY.SK • 25 September 2024, 11:32 • 2 min
Kľačno: 36-ročný muž utrpel ťažké zranenia pri nehode, bojuje o život

KĽAČNA - V utorok 24. septembra došlo v katastri obce Kľačna v okrese Prievidza k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej 36-ročný vodič Toyoty Corolla utrpel vážne zranenia. Po náraze do stromu bol v kritickom stave prevezený vrtuľníkom do nemocnice v Martine.

slovakia

left justify in out

V utorok 24. septembra popoludní došlo v katastri obce Kľačna v okrese Prievidza k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej 36-ročný vodič osobného automobilu Toyota Corolla utrpel vážne zranenia. K nehode došlo, keď vodič z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a následne zišiel mimo cesty vľavo, kde narazil prednou časťou vozidla do stromu.

Polícia momentálne vyšetruje príčiny a okolnosti tejto nehody. Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, vodič bol vo vozidle sám a po nehode bol v kritickom stave. Záchranári ho vrtuľníkom previezli do nemocnice v Martine na ďalšie ošetrenie.

Dopravná nehoda spôsobila na vozidle totálnu škodu, ktorá sa odhaduje na 20 000 eur. Polícia vyzýva svedkov, ktorí by mohli poskytnúť informácie k tejto nehode, aby sa prihlásili a pomohli tak objasniť okolnosti jej vzniku. Vzhľadom na vážnosť situácie je dôležité, aby sa predišlo podobným incidentom v budúcnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Trnave, Foto: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies