Kristen Stewart a Oscar Isaac si zahrajú v upírskom thrilleri. Natočí ho režisér hororovej snímky Mandy

NETKY.SK • 3 Máj 2024, 20:19 • 2 min
Kristen Stewart a Oscar Isaac si zahrajú v upírskom thrilleri. Natočí ho režisér hororovej snímky Mandy

Prvýkrát od ukončenia série Twilight sa Kristen Stewart vracia k upírskemu žánru – a po jej boku sa objaví herec a spevák guatemalského pôvodu Oscar Isaac.

slovakia

left justify in out

Podľa dnešnej tlačovej správy si Stewart a Isaac zahrajú spoločne v thrilleri s názvom Flesh of the Gods, ktorý režíruje Panos Cosmatos, tvorca filmu Mandy. Za scenárom stoja aj ďalšie zvučné mená, napísal ho Andrew Kevin Walker, známy predovšetkým vďaka thrilleru o sériovom vrahovi zvanom Seven z roku 1995. Adam McKay (The Big Short, Vice, Don't Look Up) bude spolu s Betsy Koch produkovať pre ich Hyperobject Industries a aj samotný Isaac je na palube taktiež ako producent.

Film sa bude odohrávať v"trblietavom Los Angeles v 80. rokoch" a Stewart a Isaac v ňom budú hrať Alex a Raoula, pár, ktorý "každý večer zostupuje zo svojho luxusného mrakodrapového bytu a vydáva sa do elektrizujúcej nočnej ríše Los Angeles v 80. rokoch". "Keď sa ich cesty skrížia s tajomnou a záhadnou NAMELESS a jej partiou, ktorá organizuje tvrdé večierky, Raoul a Alex sú zvedení do očarujúceho surrealistického sveta hedonizmu, vzrušenia a násilia," pokračuje oficiálny popis.

"Tento režisér, tento scenárista, títo neuveriteľní herci, upíri, výber punku 80. rokov, štýl a postoj na míle ďaleko... to je film, ktorý vám dnes prinášame," povedal McKay v oznámení."Myslíme si, že je divoko komerčný a divoko umelecký. Našou ambíciou je natočiť film, ktorý rozvlní populárnu kultúru, módu, hudbu a film. Dokážete povedať, aký som nadšený?," dodal.

"Rovnako ako samotné Los Angeles, aj FLESH OF THE GODS sa pohybuje na hranici medzi fantáziou a nočnou morou," dodal režisér Cosmatos. "Film je zároveň strhujúci a hypnotický a vezme vás na jazdu hlboko do trblietavého srdca pekla," dodal.

Stewartová, ako už bolo spomenuté, prerazila v upírskych filmoch, keď v rokoch 2008-2012 hrala v Twilight ságe. Odvtedy hrala vo filmoch ako Snow White and the Huntsman, Still Alice alebo Personal Shopper a za stvárnenie Diany, princeznej z Walesu, vo filme Pabla Lorraina Spencer si vyslúžila nomináciu na Oscara. Naposledy si zahrala v romantickom thrilleri Rose Glass, Love Lies Bleeding po boku Katy O'Brian.

Isaac sa medzitým objavil vo všetkých možných veľkých sériách, vrátane pokračovania trilógie Star Wars, seriálu MCU Moon Knight, veľkofilme Duna či X-Men: Apocalypse. Nedávno tiež prepožičal hlas Miguelovi O'Harovi v minuloročnom filme Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Film Flesh of the Gods zatiaľ nemá žiadne štúdio, ale pôjde ku kupcom na nadchádzajúcom filmovom festivale v Cannes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Deadline, Variety, IGN, Foto: The Hollywood Reporter
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies