Lady Gaga vydáva kompletný album k nadchádzajúcemu filmu Joker: Folie à Deux + VIDEO

NETKY.SK • 27 September 2024, 09:11 • 3 min
Lady Gaga vydáva kompletný album k nadchádzajúcemu filmu Joker: Folie à Deux + VIDEO

Lady Gaga prichádza s novým albumom Harlequin, ktorý bude ako sprievodný k nadzádzajúcemu filmu Joker: Folie à Deux, kde si zahára postavu Harley Quinn.

slovakia

left justify in out

Hudobníčka už v utorok oznámila vydanie sprievodného albumu k filmu Joker: Folie à Deux s názvom "Harlequin", ktorý je inšpirovaný jej úlohou Harleen "Lee" Quinzel / Harley Quinn v pripravovanom pokračovaní od DC. Trailer k nemu si môžete pozrieť na spodnej časti článku. Sprievodný album bude pozostávať z 13 piesní a vyjde v piatok, len týždeň pred uvedením filmu Joker: Folie à Deux do kín.

V očakávanom pokračovaní oscarového Jokera (2019) stvárňuje Gaga psychologičku a prípadnú lásku k titulnej postave DC Jokera, vo filme Arthure Flecka, a zdá sa, že sa touto novinkou tiež prikláňa k "šaškovským vibráciám".

Pokračovanie filmu Joker aj jeho oficiálny soundtrack sa objavia až 4. októbra, Gaga však fanúšikov nažhaví už v piatok 27. septembra, keď vydá album Harlequin. Pozrite si všetko, čo o tomto prekvapivom štúdiovom albume vieme.

Album by mal pozostávať z nasledovných skladieb:

  1. Good Morning
  2. Get Happy (2024)
  3. Oh, When the Saints
  4. World on a String
  5. If My Friends Could See Me Now
  6. That’s Entertainment
  7. Smile
  8. The Joker
  9. Folie à Deux
  10. Gonna Build a Mountain
  11. Close to You
  12. Happy Mistake
  13. That’s Life

Gaga to v posledných dňoch už priebežne oznamovala, pričom na Instagrame zverejňovala príspevky s citátmi ako "Som pripravená na svoj rozhovor". "Nehovorte mi, čo si mám obliecť," a "Žiadna kačacia páska, žiadna misia." V utorok večer zverejnila najnovšiu nápovedu: "Ešte stále nie je október."

Gaga a zvyšok tímu už niekoľko mesiacov upozorňovali na jej stvárnenie postavy DC, pričom režisér Todd Phillips minulý mesiac pre Variety povedal, že táto verzia Harley bude trochu prízemnejšia, než sú fanúšikovia zvyknutí. "Vysoký hlas, prízvuk, žutie žuvačky a všetky tie drzé veci, ktoré sú v komiksoch, sme odstránili," povedal vtedy. "Chceli sme, aby zapadol do sveta Gothamu, ktorý sme vytvorili na základe prvého filmu."

Lady Gaga nedávno tiež zožala úspech s Brunom Marsom v ich duete Die With A Smile. Pieseň sa v USA drží na vrchole rebríčka Billboard 200 už štyri týždne. Bola tiež súčasťou otváracieho ceremoniálu olympijských hier v Paríži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, The Guardian, Harper's Bazaar, Foto: Rolling Stone
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies