Lampiónový sprievod na hrade Devín: Magický večer plný svetiel +VIDEO

NETKY.SK • 25 Október 2024, 15:54 • 5 min
Lampiónový sprievod na hrade Devín: Magický večer plný svetiel +VIDEO

BRATISLAVA - Dnes o 17:00 sa na hrade Devín v Bratislave uskutoční Lampiónový sprievod, ktorý prinesie nezabudnuteľnú atmosféru pre rodiny a priateľov. Pridajte sa k svetelnej paráde a zažite čaro jesenného večera v historických kulisách. Vstupné je od 0 do 5 €, lampióny si môžete priniesť alebo zakúpiť na mieste.

slovakia

left justify in out

Dnes podvečer o 17:00 sa na hrade Devín v Bratislave uskutoční jedinečný Lampiónový sprievod, ktorý prinesie magickú atmosféru jesenného večera. Organizátorom je Múzeum mesta Bratislavy, ktoré opäť priláka návštevníkov všetkých vekových kategórií.

Lampiónový sprievod sľubuje nielen príjemné chvíle, ale aj jedinečný vizuálny zážitok. Hrad Devín, ikonická pamiatka týčiaca sa nad sútokom Dunaja a Moravy, ožije farbami a svetlom vďaka desiatkam lampiónov, ktoré naplnia nádvorie a okolie hradu.

Každý návštevník má možnosť priniesť si vlastný lampión a zapojiť sa tak do tejto čarovnej parády. Pre tých, ktorí lampión nemajú, bude možnosť zakúpiť si ho priamo na mieste.

Návštevníci sa môžu tešiť na sprievodný program, ktorý osloví deti aj dospelých, a spoločne si užiť zábavu na čerstvom vzduchu, v objatí starobylých hradných múrov a jesennej prírody.

Večer na hrade Devín bude neopakovateľným spojením historickej atmosféry, svetelného sprievodu a krásy prírody, ktorá na Devíne v tomto ročnom období žiari všetkými farbami. Viac informácií o podujatí nájdete na oficiálnej stránke hradu Devín.

Nechajte sa vtiahnuť do čara svetla a zábavy a vychutnajte si nezabudnuteľný večer na tomto výnimočnom mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: goout.net, Foto: freepik.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies