Liga Majstrov: Barcelona je späť! Pozrite si parádne góly do siete Bayernu + VIDEO

NETKY.SK • 24 Október 2024, 10:48 • 3 min
Liga Majstrov: Barcelona je späť!  Pozrite si parádne góly do siete Bayernu + VIDEO

Barcelona v súboji s Bayernom Mníchov zvíťazila vysoko 4:1 a potvrdila svoju pripravenosť bojovať o najväčšie trofeje. Pod vedením Hansiho Flicka tím výrazne napreduje, hráči ako Lewandowski a Raphinha excelujú, a mladíci z La Masie ukazujú svoj potenciál. V sobotu však Barçu čaká ďalšia veľká skúška – duel proti Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Súboj s Bayernom bol pre Barcelonu viac než len zápas. Šlo o test potenciálu Flickovho tímu, ktorý síce doteraz udivoval, ale nestretol sa s európskou špičkou. Bayern je jedným z favoritov na zisk trofeje a chcel napraviť predošlé neúspechy.

Výsledok bol presvedčivý. Barcelona zvíťazila vysoko, 4:1 a potvrdila, že je pripravená bojovať o všetko. Raphinha strelil svoj prvý hetrik a pravdepodobne odohral aj životný zápas, zatiaľ čo o jeden gól sa postaral poľský uragán Robert Lewandowski. Ich potenciál už nie je spochybňovaný. V sobotu ich čaká ďalšia skúška proti Realu Madrid v legendárnom El Clásicu.

Barcelona sa výrazne zmenila vďaka Flickovi. Zaviedol účinný obranný systém, ktorý súperom nedáva priestor. Tento štýl nie je bez rizika, no tímu vyhovuje. Flick tiež zvýšil prínos hráčov ako Lewandowski a Raphinha, ktorí teraz strelili spolu 24 gólov a pridali 8 asistencií.

Dôležitá je aj dôvera v hráčov z La Masie. Fermín, Casadó a Lamine Yamal excelovali proti Bayernu. Tím spája mladíkov so skúsenými hráčmi, čo sa ukazuje ako kľúčové. A kľúčová je aj mentalita. Flick neustále tlačí hráčov k maximálnym výkonom, čo vedie k vysokému počtu gólov až do posledných minút.

Po víťazstve nad Bayernom príde v sobotu ďalšia veľká skúška. Tentoraz sa Barcelona stretne s Realom Madrid na štadióne Santiago Bernabeu. Real v utorok ukázal, že na zničenie súpera mu stačí len polhodina, takže sa rozhodne máme na čo tešiť. Hoci Ancelottiho zverenci zatiaľ nehrajú v top forme, ich schopnosť rozhodovať zápasy je obdivuhodná. Tento súboj bude mimoriadne napínavý.  Stretnutie vysiela v TV Nova Sport 3.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Marca, Foto: X/Kwahu Nil Ba
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies