Lovás predĺžil kontrakt s Ružomberkom až do roku 2017

NETKY.SK • 2 Január 2014, 12:48 • 2 min
Lovás predĺžil kontrakt s Ružomberkom až do roku 2017

RUŽOMBEROK - Futbalový útočník Andrej Lovás predĺžil kontrakt s corgoňligovým MFK Ružomberok až do 30. júna 2017. Informovala o tom oficiálna webová stránka klubu spod Čebraťa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný odchovanec ružomberského futbalu obliekol prvýkrát dres Liptákov ešte pred dovŕšením 17. narodenín v súboji s Banskou Bystricou. Talentovaného futbalistu však pribrzdili zranenia a tak sa viackrát musel rozohrávať v niekdajšej rezerve, kde najviac zaujal hetrikom do siete Púchova. Za A-tím nastúpil už vo vyše päťdesiatich súťažných zápasoch. V Corgoň lige zatiaľ zaznamenal jeden presný zásah, keď v minulej sezóne spolu s Tomášom Ďubekom oddialil majstrovské oslavy Slovana Bratislava. Proti rovnakému súperovi sa v uplynulom ročníku presadil aj v domácej odvete Slovnaft Cup-u, v ktorej zaznamenal dva presné zásahy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies