MAMMAL KATSUDO Liga: Začína nová sezóna plná adrenalínu a talentov!

NETKY.SK • 19 September 2024, 09:55 • 2 min
MAMMAL KATSUDO Liga: Začína nová sezóna plná adrenalínu a talentov!

Dňa 21. septembra 2024 sa v Nitre uskutoční prvé kolo sezóny 2024/2025 MAMMAL KATSUDO Ligy, organizovanej pod záštitou Slovenského zväzu MMA v spolupráci s Kickboxing Fight School Sparta. Fanúšikov bojových športov čaká napínavý deň plný adrenalínu, počas ktorého sa uskutoční až 61 zápasov.

slovakia

left justify in out

Najlepšie slovenské kluby sa predstavia v boji o body pre jednotlivých zápasníkov, ako aj o prestížny pohár MAMMAL Ligy. Na podujatí sa predstavia nielen súčasní reprezentanti Slovenska v MMA, ale aj mladí talentovaní adepti, ktorí budú súťažiť o svoje miesto na medzinárodnej scéne.

Prezident Slovenského zväzu MMA Marek Herda k podujatiu uviedol: „Čaká nás veľa skvelých zápasov, ktoré sú hodné pozretia. Niektoré zápasy by boli ozdobou aj galavečerov. Tlačí sa nám nová generácia zápasníkov, čo je výborná správa pre Slovenské MMA.

Martin Žák dodal: „Nitra je bojovné mesto a tešíme sa, že znova môžeme spoluorganizovať toto podujatie. Zápasníci tu majú svoje zázemie a domovský prístav.

V novembri 2024 slovenská reprezentácia zamieri na Majstrovstvá sveta juniorov a seniorov do Taškentu v Uzbekistane. Vo februári 2025 ich čakajú Majstrovstvá Európy v Belehrade, kde zabojujú mladší aj starší zápasníci.

Tento turnaj je viac než len boj o víťazstvo – je to cesta k úspechu, kde každý zápasník začínal ako amatér. Príďte povzbudiť svojich spolužiakov, kolegov a sledovať zápasy najlepších bojovníkov Slovenska už túto sobotu v Nitre na najprestížnejšom amatérskom turnaji.

www.slovenskyzvazmma.sk
www.mammal.sk
www.bojprotisikane.sk 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Marek Herda, Zdroj foto: mammal.sk/
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies