Martin: Zrážka motorkára s nákladným a osobným autom + FOTO

NETKY.SK • 5 September 2024, 12:07 • 2 min
Martin: Zrážka motorkára s nákladným a osobným autom + FOTO

Vodiči motorových vozidiel sa na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Bližšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

Včera v poobedných hodinách došlo na ceste I/65D pred križovatkou s ul. Záturčianskou v Martine k dopravnej nehode. 33 ročný vodič riadil motocykel zn. Honda CBR v smere od Vrútok na Turčianske Teplice. Z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil ľavú zadnú časť návesu nákladného vozidla zn. Mercedes, následkom čoho došlo k jeho pádu a následnému nárazu do osobného motorového vozidla zn. Kia.
 
Vodič motocykla utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice, kde bude vykonaný odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholických nápojov alebo iných návykových látok.
 
Vodiči motorových vozidiel sa na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Bližšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Žiline, Foto: KR PZ v Žiline
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies