Miliónový zápas je tu! Kde pozerať Slovan Bratislava vs Manchester City?

NETKY.SK • 1 Október 2024, 10:28 • 2 min
Miliónový zápas je tu! Kde pozerať Slovan Bratislava vs Manchester City?

BRATISLAVA - Už dnes budú mať slovenský fanúšikovia unikátnu možnosť. Prestížny anglický futbalový klub Manchester City dorazil do Bratislavy na druhé kolo Ligy Majstrov. Belasí fanúšikovia tak budú môcť naživo vidieť futbalových velikánov svetového kalibru akými sú Haaland, Foden, či hviezdny tréner Pep Guardiola. Citizens v prvom európskom zápase remizovali bez gólov s Interom Miláno. Slovan Bratislava prehral s Celticom Glasgow 5:1.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbal sa konečne dočkal obrodenia, keď sa Slovanu Bratislava po prvýkrát v modernej histórii podarilo prebojovať do ligy majstrov a hoci len málokto by čakal zázraky deň D je tu.

O nemožné sa pokúsi hlavný tréner Vladimír Weiss a to už dnešný večer 1. Októbra 2024, keď jeho zverenci nastúpia proti anglickému futbalovému šampiónovi Manchestru City, doma na štadióne Ondreja Nepelu.

Úradujúci anglický majster dorazil už včera okolo 19:00 na letisku Milana Rastislava Štefánika a je treba zmieniť, že kvôli bezpečnosti boli hráči prevedení bočnými vchodmi, kde následne nastúpili do autobusu, ktorý ich odniesol do jedného z najluxusnejších hotelov na nábreží Dunaja, zatiaľ čo hlavný manažér klubu Pep Gardiola odišiel na tlačovú konferenciu.

Príchod hráčov Manchestru City.
Príchod hráčov Manchestru City.

Je treba poznamenať, že aj keď ma slovenský šampión bohatú, vyše 105 ročnú históriu, s anglickým šampiónom sa stretne po prvýkrát.

Zaujímavosťou však je aj to, že Manchester City nie je tak úplne cudzí klub. Pomohol nám totiž vychovať dva obrovské talenty v podobe Vladimíra Weissa ml. a Róberta Maka, ktorý obaja prešli jeho mládežníckou akadémiou.

Zápas tak dostane špeciálnejší nádych a my budeme dúfať v kvalitný futbal plný emócií a zvratov.

Výkop na Tehelnom Poli sa uskutoční o 21:00 hod, s možnosťou sledovania priameho prenosu na Nova Sport 5 alebo po novom aj na Voyo, hoc dúfame že problém so streamovaním už majú vyriešený. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: 90Min, ŠK Slovan Bratislava, Markíza, Foto: The Football Faithful / Getty Images / Matt McNulty
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies