Eštok na náročných pretekoch: Niekedy si treba siahnuť na dno síl a otestovať sa + FOTO

NETKY.SK • 3 September 2024, 08:39 • 2 min
Eštok na náročných pretekoch: Niekedy si treba siahnuť na dno síl a otestovať sa + FOTO

Do cieľa dobehol minister v čase 1:20:19 a obsadil tak celkové 184. miesto zo 668 zúčastnených mužských pretekárov v kategórii Open. Štyria účastníci preteky nedokončili.

slovakia

left justify in out

"Podarilo sa! Niekedy si treba siahnuť na dno síl a otestovať samého seba. Mne sa to dnes podarilo na pretekoch v Malinôm Brde," uviedol minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok.

Matúš Šutaj Eštok sa zúčastnil pretekov Sprint na 5 km. Organizátori pretekov uviedli, že ide o "5 kilometrov, ktoré zmenia váš život." Účastníci museli prekonať 20 prekážok, vrátane behu terénom, cez vodu a bahno.

"Na trati môžete očakávať lezenie cez steny, plazenie pod ostnatým drôtom, rúčkovanie, hod oštepom a ďalšie," objasnili organizátori.

Podľa ministra sobotná výzva stála za to. "Včera ma čakala veľká výzva: 5 kilometrov blata a rôznych prekážok v nekompromisnom teréne. Preteky na Malinôm Brde nám preverili nielen telo, ale aj myseľ," napísal Eštok.

"Viackrát som si cestou uvedomil, s čím všetkým v živote zápasíme a že je hlavne dôležité nevzdávať sa, po páde vstať a svoje odhodlanie dotiahnuť do zdarného konca. Želám Vám, nech vždy prekonáte všetky pády," dodal.

Do cieľa dobehol minister v čase 1:20:19 a obsadil tak celkové 184. miesto zo 668. zúčastnených mužských pretekárov v kategórii Open. Štyria účastníci preteky nedokončili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Matúš Šutaj Eštok, Foto: FB/Matúš Šutaj Eštok
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies