Netflix odhalil sponzorov na dlho očakávaný zápas Jakea Paula s Mikeom Tysonom!

NETKY.SK • 9 Október 2024, 11:03 • 2 min
Netflix odhalil sponzorov na dlho očakávaný zápas Jakea Paula s Mikeom Tysonom!

Netflix zabezpečil päť sponzorov pre nadchádzajúci boxerský zápas medzi Mikeom Tysonom a Jakeom Paulom, ktorý sa uskutoční 15. novembra na štadióne AT&T v Texase. Netflix plánuje vysielať zápas naživo a zároveň prinesie trojdielny dokumentárny seriál „Countdown: Paul vs. Tyson“, ktorý odhalí zákulisie tréningov oboch bojovníkov.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Netflix získala päť sponzorov pre svoj boxerský zápas, v ktorom sa budúci mesiac stretnú veterán Mike Tyson a influencer, ktorý sa stal bojovníkom, Jake Paul.

Streamer uzavrel zmluvy so značkou energetických nápojov Celsius, stávkovou kanceláriou DraftKings, spoločnosťami Experian, Meta Quest a značkou piva Spaten (Brazília) ako sponzormi zápasu a súvisiacich programov. Magno Herran, viceprezident spoločnosti Netflix pre globálne marketingové partnerstvá, to oznámil v pondelok na inauguračnom summite Variety Content Meets Commerce Summit, ktorý prezentovala spoločnosť Kinesso, v New Yorku.

Boxerský zápas Paul - Tyson sa bude na Netflixe vysielať naživo zo štadióna AT&T v Arlingtone v Texase 15. novembra od 20.00 h SELČ. Spoločnosť Netflix spolupracuje so spoločnosťou Most Valuable Promotions (MVP) na tomto podujatí, ktorého hlavným aktérom je Jake „El Gallo“ Paul (10-1, 7 KO) proti Mikeovi „Najhoršiemu mužovi planéty“ Tysonovi (50-6, 44 KO). Ich posledný staredown prebehol na štadióne tímu NFL Dallas Cowboys.

Zápas Paul vs. Tyson je súčasťou malého, ale stále sa rozširujúceho programu živých prenosov spoločnosti Netflix, ktorý zahŕňa golfový turnaj Netflix Cup a tenisový turnaj Netflix Slam. V rámci svojho zatiaľ najväčšieho vstupu do oblasti živých športových prenosov získala spoločnosť Netflix celosvetové práva na streamovanie dvoch zápasov NFL na Vianoce 2024 (Chiefs vs. Steelers a Ravens vs. Texans). Okrem toho bude Netflix na základe trojročnej zmluvy vysielať aspoň jeden sviatočný futbalový zápas v rokoch 2025 a 2026.

Pôvodne sa očakávaný zápas medzi 27-ročným Paulom a 58-ročným Tysonom mal uskutočniť v júli, ale po tom, čo spoločnosť MVP oznámila odklad z dôvodu, že Tyson sa musí zotaviť z prepuknutia vredovej choroby, bol presunutý na november.
 
Pred zápasom Paula a Tysona Netflix uvedie trojdielny dokumentárny seriál „Countdown: Paul vs. Tyson“, ktorá sľubuje pohľad do tréningových kempov a poskytne ‚dôverný prístup‘ k obom bojovníkom. Prvé dve epizódy „Countdown“ budú mať premiéru 7. novembra, tretia a posledná epizóda sa bude vysielať 12. novembra, tri dni pred stretnutím Paula a Tysona v ringu.

obrazok
Mike Tyson na Netflixe
Zdroj: Getty Images
obrazok
Netflix sa po novom, začína vo veĺkom zaujímať aj o športy.
Zdroj: Getty Images
obrazok
Mike Tyson na tlačovej konferencii.
Zdroj: Getty Images


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies