Objavte tajomstvá Jennifer Aniston: Ako vyzerať skvele vo veku 55 rokov pomocou tejto metódy! +VIDEO

NETKY.SK • 25 Október 2024, 17:46 • 3 min
Objavte tajomstvá Jennifer Aniston: Ako vyzerať skvele vo veku 55 rokov pomocou tejto metódy! +VIDEO

Jennifer Aniston je vo svojich 55 rokoch stále vzorom krásy a štýlu v Hollywoode. Zdá sa, že herečka, známa svojou ikonickou úlohou v seriáli Priatelia, od čias svojej najväčšej slávy nezostarla ani o deň, a mnohí sa čudujú, ako si dokáže časom udržať svoju vitalitu a sviežosť. Chcete poznať jej tajomstvo, ako vyzerať nádherne? Tu vám povieme všetky podrobnosti.

slovakia

left justify in out

Aniston otvorene hovorí o tom, ako si v priebehu rokov prispôsobila cvičenie a stravovanie, najmä po prekonaní určitých fyzických problémov. Jej prístup k zdraviu nie je zameraný len na vonkajší vzhľad, ale aj na udržanie optimálneho zdravia, ktoré jej umožňuje užívať si život naplno.

Čo cvičí Jennifer Aniston?

Podľa Daniho Colemana, jej oficiálneho trénera Pvolve, kľúč k úspechu Anistonovej spočíva v metóde tréningu s nízkou záťažou a v myslení zameranom na dlhovekosť a wellness. Anistonová sa už roky spolieha na metódu Pvolve, fitnes systém, ktorý kombinuje pohyblivosť, stabilitu a silu, pričom všetko je prispôsobené individuálnym potrebám.

Zmena jej zmýšľania v oblasti cvičenia nastala po zranení členka, ktoré ju viedlo k hľadaniu spôsobov tréningu, ktoré by ju nielen udržali v kondícii, ale aj chránili jej telo. Napriek svojmu nabitému programu herečka trénuje dvakrát týždenne hodinu, udržiava si dôslednú rutinu a bez obáv zvláda náročné tréningy.

Táto metóda sa zameriava na cvičenia s nízkou záťažou, ktoré obsahujú veľa opakovaní a rýchlych pohybov na zlepšenie kardiovaskulárneho zdravia. Jennifer Aniston používa závažia a členkové pásy, aby zvýšila intenzitu svojej rutiny, pričom sa zameriava na kľúčové oblasti, ako sú stehná, hýžde a jadro tela.

Coleman pre Page Six uviedol, že posilnenie jadra je jedným z hlavných cieľov herečky, pretože jej pomáha udržať vzpriamené držanie tela. Zdvíhaním činiek si tiež zlepšuje hustotu kostí. Takýto prístup jej nielen umožňuje udržať sa vo forme, ale podporuje aj jej dlhovekosť.

Obľúbené cvičenia Jennifer Aniston:

Medzi najvýznamnejšie cviky, ktoré Anistonová zaraďuje do svojej rutiny, patrí niekoľko základných, ale účinných pohybov, ktoré sa zameriavajú na posilnenie zadku a brucha, dvoch oblastí, na ktorých najviac pracuje. Medzi jej obľúbené cviky patrí hip thrust, ideálny cvik na spevnenie zadku. Tento pohyb možno vykonávať z podlahy alebo s ramenami opretými o lavičku, pričom chodidlá musia byť na podlahe a kolená by mali byť polopokrčené, aby ste mohli zdvihnúť boky smerom k stropu.

Ďalším cvikom je „glute kick“, pohyb vykonávaný v polohe štvornožky, pri ktorom jednu nohu vystriete nahor a stiahnete zadok.

Vykonáva sa aj „sumo drep“, variácia tradičného drepu, pri ktorej sú nohy umiestnené v otvorenejšej polohe, čo je ideálne na precvičenie vnútorných stehien a hýždí. Na zvýšenie intenzity Anistonová pri vykonávaní tohto pohybu často používa činku.

Okrem toho Anistonová cvičí bočné posuny v pozícii drepu, pričom udržiava nízky, kontrolovaný postoj na precvičenie svalov nôh a hýždí. Toto zameranie na pohyby s nízkou záťažou jej umožňuje nielen udržať si postavu, ale aj starať sa o kĺby a predchádzať zraneniam.

Tajomstvo Jennifer Anistonovej nespočíva len v jej fyzickom tréningu, ale aj vo vyváženom životnom štýle. Jej diéta proti starnutiu a dôsledné cvičenie sú kľúčom k udržaniu plochého brucha a vypracovaného tela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Mundo Deportivo, X, Foto: X/Jennifer Aniston Online
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies