Opustí Milan Škriniar PSG?

NETKY.SK • 10 Október 2024, 16:32 • 2 min
Opustí Milan Škriniar PSG?

Podľa talianskeho novinára Fabrizia Romana sa Juventus zaujíma o možnosť priviesť v januári stredopoliara Paríža Saint-Germain Milana Škriniara (29).

slovakia

left justify in out

Škriniar prestúpil do PSG ako voľný hráč ešte v lete 2023, jeho presun na Parc des Princes bol však naplánovaný ešte pred vymenovaním Luisa Enriqueho za manažéra. Španiel síce využíval stredného obrancu, ale správy naznačovali, že Škriniar nebol hráčom, na ktorého sa spoliehal. V tejto sezóne si pripísal len jeden štart v Ligue 1 a odohral iba 111 minút.

Hoci slovenský reprezentant nakoniec zostal v lete v Les Parisiens, ako si želal, a to aj napriek záujmu zo Saudskej Arábie, teraz odhalil svoju nespokojnosť so súčasnou situáciou. „Je to tak, ako to je, a rozhodne z toho nie som nadšený,“ povedal Škriniar, ktorý je momentálne na zahraničnej služobnej ceste.

Romano teraz informuje, že stredopoliar už má konkrétne šance na januárový odchod z PSG. Záujem oňho má množstvo klubov vrátane Juventusu Turín. Klub zo Serie A by však pristúpil k dohode len v prípade, že by išlo o pôžičku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Zdroj: Yahoo Sports, Foto: Getty Images
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies