Otec nechal svojho 3-ročného syna v rozhorúčenom aute kvôli prostitútke! + VIDEO

NETKY.SK • 16 August 2024, 15:24 • 3 min
Otec nechal svojho 3-ročného syna v rozhorúčenom aute kvôli prostitútke! + VIDEO

HAGEN - Privolaní záchranári zistili, že dieťa má zvýšenú teplotu a je ľahko dehydrované. Previezli ho preto do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Políciu v nemeckom Hagene v Severnom Porýní-Vestfálsku zalarmoval svedok v pondelok pred 21. hodinou. Všimol si, že v zaparkovanom rozpálenom aute sedí na zadnej sedačke spotené dieťa.

Auto bolo zamknuté a okná malo pootvorené približne na dva a pol centimetra. 

"Nebol tam žiadny prísun vzduchu," povedal policajný hovorca. Vonkajšia teplota bola okolo 26 °C.

Chlapčekovi sa s pomocou okoloidúcich podarilo otvoriť dvere auta zvnútra a tí mu poskytli vodu a prvú pomoc. Privolaní záchranári zistili, že dieťa má zvýšenú teplotu a je ľahko dehydrované. Previezli ho preto do nemocnice.

Keď sa 33-ročný otec dieťaťa vrátil o 21:40 k svojmu autu, tvrdil, že sa len rozprával s kamarátom, od ktorého si chcel požičať peniaze. Polícii povedal, že jeho syn spal.

Z policajného vyšetrovania však vyplynulo, že muž auto zaparkoval krátko po 20. hodine a vydal sa za prostitútkou. Na miesto dorazila aj chlapčekova matka, ktorú celá situácia šokovala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Bild, Kleine Zeitung, Ilustračné foto: freepik.com
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies