Pastiersky koláč

NETKY.SK • 26 Marec 2019, 07:00 • 2 min
Pastiersky koláč

BRATISLAVA - Pastiersky koláč je výbornou voľbou pre toho, kto chce nasýtiť veľa ľudí za málo peňazí.

slovakia

left justify in out

Potrebné suroviny: 500 g hovädzieho mletého mäsa, syr čedar, šalotka, 2 strúčiky cesnaku, olej, maslo, mleté čierne korenie, chilli, citrónová šťava, červené víno, 1 petržleň, karfiol,muškátový orech

 

obrazok

 

Príprava receptu: Hovädzie mäso si pomelieme a osmažíme na cibuľke. Pridáme čierne korenie, trochu soli, podlejeme 1dcl vína, pridáme citrónovú šťavu a necháme dusiť aby sa odparila šťava. Uvarený karfion a petržleň (množstvo podľa veľkosti formy) rozmixujeme s trochou syra a masla na hustú kašu. Pekáč potrieme maslom, dáme vrstvu mäsa, navrch kašu z karfiolu a petržleňu, posypeme syrom, pokrájanou chilli papričkou, muškátovým orechom a dáme piecť.

 

Dobrú cuť!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp


Autor: Jana Hupková



Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies