BRATISLAVA - Pastiersky koláč je výbornou voľbou pre toho, kto chce nasýtiť veľa ľudí za málo peňazí.
Potrebné suroviny: 500 g hovädzieho mletého mäsa, syr čedar, šalotka, 2 strúčiky cesnaku, olej, maslo, mleté čierne korenie, chilli, citrónová šťava, červené víno, 1 petržleň, karfiol,muškátový orech
Príprava receptu: Hovädzie mäso si pomelieme a osmažíme na cibuľke. Pridáme čierne korenie, trochu soli, podlejeme 1dcl vína, pridáme citrónovú šťavu a necháme dusiť aby sa odparila šťava. Uvarený karfion a petržleň (množstvo podľa veľkosti formy) rozmixujeme s trochou syra a masla na hustú kašu. Pekáč potrieme maslom, dáme vrstvu mäsa, navrch kašu z karfiolu a petržleňu, posypeme syrom, pokrájanou chilli papričkou, muškátovým orechom a dáme piecť.
Dobrú cuť!
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies