Polícia pátra po nezvestnom 14-ročnom Marekovi Holubovi z Richnavy

NETKY.SK • 4 Október 2024, 12:26 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom 14-ročnom Marekovi Holubovi z Richnavy

RICHNAVA - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po Marekovi Holubovi, 14-ročnom chlapcovi, ktorý je nezvestný od 29. septembra 2024. Marek odišiel z Richnavy do Žiliny a od tej doby o sebe nepodal žiadnu správu. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní, každý tip môže byť kľúčový.

slovakia

left justify in out

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po 14-ročnom Marekovi Holubovi, ktorý je nezvestný od 29. septembra 2024. Chlapec, trvale bytom v Richnave, okres Gelnica, odišiel z miesta svojho bydliska do mesta Žilina a odvtedy sa nikomu neozval. Jeho pohyb a pobyt sú v súčasnosti neznáme.

Marek Holub má približne 160 cm a je priemernej postavy. Jeho čierne vlasy sú ostrihané na krátko. V čase svojho odchodu mal na sebe bielu mikinu, modré tepláky a čierne botasky značky Nike. Medzi zvláštnymi znakmi patrí tetovanie na ľavej ruke, ktoré znázorňuje ružu, a tetovanie na pravej nohe s menom "Blanka".

Polícia od prijatia oznámenia vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia na vypátranie nezvestného chlapca, avšak do súčasnosti sa ho nepodarilo nájsť.

Ak máte akékoľvek informácie o Marekovi Holubovi alebo jeho pohybe, polícia vás vyzýva, aby ste kontaktovali bezplatné telefónne číslo 158, navštívili ktorékoľvek oddelenie Policajného zboru alebo zaslali správu na oficiálnu facebookovú stránku PZ. Každá informácia môže pomôcť pri hľadaní nezvestného chlapca.

Zdroj: KR PZ v Žiline


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: KR PZ v Žiline, Foto: mojekysuce.sk
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies