Prezident prijme demisiu ministerky Dolinkovej až po nájdení adekvátnej náhrady + VIDEO

NETKY.SK • 5 Október 2024, 14:30 • 2 min
Prezident prijme demisiu ministerky Dolinkovej až po nájdení adekvátnej náhrady + VIDEO

Prezident Peter Pellegrini oznámil, že demisiu ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej prijme až po tom, čo premiér predloží návrh na jej náhradu, aby rezort zdravotníctva nezostal bez vedenia.

slovakia

left justify in out

Prezident SR Peter Pellegrini sa vyjadril, že demisiu ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej prijme až vtedy, keď bude mať za ňu vhodnú náhradu. Uviedol to vo videu z diskusie televízie TA3. Prezident zdôraznil, že rezort zdravotníctva si nemôže dovoliť, aby bol bez vedenia, preto od premiéra očakáva návrh na nového ministra, ktorý bude schopný pokračovať v začatých projektoch a priniesť nové opatrenia.

"Nebudem prijímať demisiu pani ministerky okamžite a poverovať nejakého člena vlády, kým sa nenájde jej zástupca, to si rezort zdravotníctva nemôže dovoliť," vyhlásil prezident. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sofia Otahalová
Text/Foto: FB/Peter Pellegrini
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies