REPORTÁŽ: Ako trávia leto Twiinsky? Speváčky Daniela a Veronika prezradili, ako si na dovolenke užili babskú jazdu aj aký majú vzťah s otcami svojich dcér! + VIDEO

NETKY.SK • 15 August 2024, 14:50 • 3 min
REPORTÁŽ: Ako trávia leto Twiinsky? Speváčky Daniela a Veronika prezradili, ako si na dovolenke užili babskú jazdu aj aký majú vzťah s otcami svojich dcér! + VIDEO

Speváčky Daniela a Veronika Nízlové si leto užívajú aj s dcérami Lindou a Neou. S Netkami sme ich zastihli v zábavnom parku Šmolkovia, kam prišli aj s ďalšou rodinkou – rodičmi Matúša Kolárovského! Pozrite si exkluzívny rozhovor, dvojičky nám prezradili ako si na dovolenke užili babskú jazdu, aký majú vzťah s otcami svojich dcér, aj či si hľadajú nových partnerov!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Známe spevácke duo Daniela a Veronika Nízlové sú nerozlučná dvojka, spievajú spolu, pracujú spolu a trávia spoločne voľný čas aj dovolenky.

„Užívame si leto aj s našimi babami, Linduška má štyri a pol a Neuška bude mať tri roky. Takže je medzi nimi taký fajn vekový rozdiel medzi nimi, že sa spolu zahrajú,“ povedala Netkám Daniela Nízlová.

„Boli sme na dvoch dovolenkách. Na Mykonos sme sa vybrali deväť mamičiek bez detí a bolo super. Naše malinké nám postrážili rodičia, tak sme si to s babami užili, bolo to super. Teraz nás čaká ešte jedna dovolenka, kam pôjde aj Neuškin otec Matúš a aj naši rodičia,“ prezradila Veronika Nízlová.

obrazok
Zdroj: Maroš Bednár
obrazok
Zdroj: Maroš Bednár
obrazok
Zdroj: Maroš Bednár

Sestry si spolu s dcérami v lete užili aj atrakcie v lunaparku a zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet. Dokonca sa spolu povozili na kolotočoch a ochutnali Šmolkovskú zmrzlinu.

„Linduška miluje Šmolkov, Doma som počúvala stále Šmolkovia, kedy už pôjdeme za Šmolinkou... Naše baby si obľúbili ešte tú staršiu, pôvodnú verziu piesne od Hanky Zagorovej, pretože my sme so sestrou ešte vyrastali na Šmolkoch v televízii s českým dabingom,“ hovorí Daniela Nízlová.

„My so sestrou si spievame Šmolkovské pesničky od detstva, mali sme ich nahraté ešte na kazete. A v telke sme ich pozerali každý deň. No a teraz si ich spievajú aj naše baby. Moja Nea spieva od rána do večera, dokonca si sama vytvorila Šmolkovskú zvučku,“ smeje sa Veronika Nízlová.

Dvojičky Nízlové sa po prvýkrát objavili v detskej pesničkovej súťaži Hviezdička, ktorú v roku 1996 vyhrali. Odvtedy majú na konte sedem albumov a viaceré kompilácie. V roku 2011 reprezentovali Slovensko na 56. ročníku medzinárodnej hudobnej súťaže Eurovision Song Contest 2011 v nemeckom Düsseldorfe. Sesterské duo Twiins nedávno nahralo detské CD Zlatá brána dokorán.

„Oprášili sme pesničky zo Zlatej brány a spravili sme taký prierez hitov zo 70-tych rokov až po koniec 90-tych rokov, kedy vlastne Zlatá brána fungovala. Album Zlatá brána dokorán obsahuje 16 skladieb, medzi ktorými nechýbajú najznámejšie ako Hviezdička, Zimný vietor, Bryndza či Strašidielka. A deťom sa to strašne páči. Som naozaj šťastná, že pri vystúpeniach si s nami spievajú a tancujú, je to dobrý pocit,“ konštatuje Daniela Nízlová.

obrazok
Zdroj: Maroš Bednár
obrazok
Zdroj: Maroš Bednár
obrazok
Zdroj: Maroš Bednár

Daniela a Veronika majú s otcami svojich detí aj s rodičmi výborný vzťah. Otcom Veronikinej dcéry je spevák Matúš „Yael“ Kolárovský.

„Vychádzame spolu veľmi dobre. Urobili sme si na Šmolkov taký rodinný výlet a prišli sme aj s mojou svokrou a svokrom, teda s Matúšovými rodičmi a s troma Matúšovými súrodencami. Je to teraz super. Matúš sa snaží chodiť za Neuškou každý možný deň, kedy má voľno,“ prezradila Veronika Nízlová. Daniela Nízlová tvorila v minulosti pár s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým majú dcéru Lindu.

„Máme dobrý vzťah, všetko je ako má byť. Vychádzame spolu dobre, teraz sme boli spolu, pretože po EURE mal voľno, tak sme sa v Trenčéne stretli. Teraz je už ale na príprave, takže fungujeme na videohovoroch, tak ako predtým. Linda je po tatinovi športovo nadaná, má také zrýchlenie, že keď začne bežať, tak za ňou nikto nestíhame,“ s úsmevom uzatvára Daniela Nízlová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
Zdroj: NK Factory, Foto: Maroš Bednár
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies