Reportáž: Čo prezradili organizátori PML 11 Šaľa +VIDEO

NETKY.SK • 9 Október 2024, 16:21 • 3 min
Reportáž: Čo prezradili organizátori PML 11 Šaľa +VIDEO

Na vypredanej akcii PML 11 Šaľa sme mali možnosť porozprávať sa s organizátormi: Tomášom Tadlánkom za PML a Pavlom „Lapom“ Kurúcom za Olym Gym Šaľa, ktorí spojili svoje sily a priniesli nám jednu z najlepších a najatraktívnejších kariet tohto roka. Nadšení boli aj moderátori, Adrián Mečiar a Willy Cao.

slovakia

left justify in out

Na vypredanej akcii PML 11, ktorá sa uskutočnila túto sobotu, 5. októbra 2024, sme mali možnosť vidieť jednu z najlepších a najatraktívnejších kariet v histórii tejto organizácie. Už piata akcia v Šali, no prvá v spolupráci s PML, bola vysielaná ako Pay-Per-View na Oktagon TV. Ak diváci nestihli sledovať akciu naživo, mohli si vychutnať poriadnu nálož zábavy a adrenalínu aj z pohodlia domova.

Ako sa malému mestu v nitrianskom kraji podarilo vypredať mestskú športovú halu? Ako dlho trvala príprava na PML a uvidíme ešte niekedy obdobnú akciu?

Na zodpovedanie týchto otázok sme mali možnosť porozprávať sa s hlavnými organizátormi večera, Palim „Lapom“ Kurucom a Tomášom Tadlánkom. Obaja promotéri neskrývali svoju spokojnosť a počas večera boli doslova všade. Aj vďaka nim, a najmä organizačným schopnostiam Paliho Kuruca, ktorý prezradil, že halu začal riešiť už v apríli, sa akcia vydarila na výbornú. Dovolím si tvrdiť, že to bola najlepšia bojová akcia, aká sa zatiaľ v meste Šala konala.

S Tomášom Tadlánekom sme dlhoroční kamaráti. Urobil túto úžasnú vec PML, tak sme to dali dokopy. Ja to tu organizujem, sme v tom spolu a myslím, že to vypálilo výborne. Hala je plná, atmosféra úžasná, zápasy sadli nádherne. Myslím, že som spokojný.

 

Na otázku, kedy môžeme takúto akciu opäť vidieť v Šali, len tajuplne odpovedal: „Určite to bude zas, sľubujem.“ Spokojný bol aj šéf PML, Tomáš Tadlánek, ktorý je aj profesionálnym úspešným športovcom a má za sebou viaceré úspechy, akými sú napríklad výhra svetového pohára v kickboxe WAKO v Budapešti a mnohé iné. Posledné roky však pôsobí ako hlavný tréner nášho ženského „klenotu“ a svojej ženy Moniky Chochlíkovej, a tak bola naša otázka, či ho ešte uvidíme v boji, viac ako adekvátna.

O to viac nabrala na vážnosti, keď po zápase Kučera vs. Borák druhý menovaný vyzval promotéra PML do ďalšieho zápasu. My, ako fanúšikovia, môžeme len dúfať, že Tomiho a jeho atraktívny štýl boja opäť uvidíme. „Kapitola môjho zápasenia nie je ešte stále zavretá. Nemal som zápas cez dva roky, ale nie je to ešte zavreté, takže uvidíme.

Na akcii sa nám podarilo vyspovedať aj mladého a skúseného moderátora Adriána Mečiara, ktorý s PML spolupracuje už od začiatku a Šaľu si extrémne užil. Spoločne s Willim Caom, druhým komentátorom, sa perfektne dopĺňali a celé vyjadrenie nájdete v našej reportáži.

obrazok
Lapo, užívajúci si PML 11
Zdroj: Facebook / La Po
obrazok
Tréner Pali ,, Lapo,, Kuruc so svojím zverencom a víťazom hlavného zápasu, Štefanom Meszárošom.
Zdroj: Facebook/ La Po
obrazok
promotér PML Tomáš Tadlánek s komentátorom Adrianom Mečiarom.
Zdroj: Facebook / La Po


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Foto: Facebook/La Po
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies