REPORTÁŽ: Mistrovia Slovenska sa vozili na kolotočoch a ukázali manželky. Ako sa sexi fešáci udržiavajú vo forme?

NETKY.SK • 27 Júl 2024, 18:00 • 4 min
REPORTÁŽ: Mistrovia Slovenska sa vozili na kolotočoch a ukázali manželky. Ako sa sexi fešáci udržiavajú vo forme?

Štyria najkrajší muži Slovenska aj s rodinami sa zišli v zábavnom parku Šmolkovia. Mistrovia Slovenska Ján Palko, Ján Haraslin, Marek Jastráb aj aktuálny Mister Slovenskej republiky Adam Palkovič si splnili detský sen a pridal sa k nim aj módny dizajnér Jozef Grondžák! Sexi nositelia titulu Mister Netkám prezradili koľko majú detí aj ako sa udržiavajú v skvelej kondícii!

slovakia

left justify in out

Súťaž Mister Slovenskej republiky má roky pod palcom riaditeľ súťaže Mister Slovensko a  zakladateľ Miss Slovensko Jozef Oklamčák, módny dizajnér Jozef Grondžák a fotograf Radoslav Orenič. Tí vyberajú sexi adeptov, ktorých potom vysielajú aj na svetové súťaže. Sexi držitelia titulu Mister Slovensko sú výborná partia. Štyria z nich sa stretli v zábavnom parku Šmolkovia a spolu s rodinami a deťmi si vychutnali nielen výstavu, ale aj Šmolkovskú zmrzlinu a kolotoče v lunaparku.    

S Mistrami sa bežne stretávame napríklad na móle Bratislavských módnych dní, ale tu na Šmolkoch je to dokonalé. Prišiel som aj s manželkou a dcérou Olíviou, ktorá si to užíva na kolotočoch, Ja som v detstve rozprávku o Šmolkoch pozeral na videokazetách a dokonca som počúval Šmolkovské pesničky,“ prezradil Mister SR 2020 Marek Jastráb.

Marek Jastráb s rodinou
Marek Jastráb s rodinou
Zdroj: Maroš Bednár

Spolu s manželkou a krstnou dcérou zavítal do zábavného parku Šmolkovia aj najúspešnejší Mister Slovenska z roku 2018 Ján Palko, ktorý sa stal nositeľom titulu Mister Supranational Europe 2018.

„Šmolkov si pamätám z detstva, je to tu fantastické. Ja som v podstate tiež ešte malé dieťa, tak si to vychutnávam spolu s krstnou dcérou. A samozrejme spolu s chalanmi. Naša rodina Mistrov sa totiž každoročne rozrastá, a som veľmi rád, že si všetci rozumieme,“ neskrýval radosť Mister Supranational Europe 2018 Ján Palko.

Mister Supranational Europe 2018 Ján Palko
Mister Supranational Europe 2018 Ján Palko
Zdroj: Maroš Bednár

Aktuálnym Mistrom Slovenskej republiky je 26-ročný Adam Palkovič, ktorý sa nedávno vrátil zo svetovej súťaže v Poľsku, kde reprezentoval Slovensko.

V Poľsku som strávil 12 dní, ktoré mi však veľmi rýchlo ubehli. Nadviazal som veľa nových kontaktov s Mistrami z celého sveta. Reprezentoval som Slovensko hrdo a budem v tom pokračovať aj naďalej. Keď som bol malý, tak som Šmolkov miloval. Chcel som byť vždy Tatko Šmolko, pretože mal vždy nad všetkým kontrolu. Šmolkovia sú veľmi dobrá partia, rovnako ako my, “ s úsmevom konštatoval Mister SR 2024 Adam Palkovič.

riaditel sutaze Mister SR Jozef Oklamčák,  Mister SR 2024 Adam Palkovič a Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE
riaditel sutaze Mister SR Jozef Oklamčák, Mister SR 2024 Adam Palkovič a Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE
Zdroj: Maroš Bednár

V zábavnom parku v Lamači som už bol, ale opäť som sa sem vrátil. Som rád, že sme sa takto stretli s Mistrami, chýba nám tu iba riaditeľ súťaže Jožko Oklamčák a náš fotograf Radoslav Orenič. S Mistrami sme dobrá partia a etda môžem zhodnotiť, že vždy sme toho Mistra vybrali dobre. Aj keď nie vždy sa umiestnil na prvých priečkach, ale na svetových súťažiach je to s umiestnením komplikované,“ konštatuje Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE, ktorý sa stará o styling Mistrov.

Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE a mistrovia
Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE a mistrovia
Zdroj: Maroš Bednár

Mistrovia vyzerajú výborne aj pár rokov po súťaži. Netkám prezradili, ako sa udržiavajú v skvelej forme.

Snažím sa chodiť do posilňovne aj ísť si zabehať. Teraz beháme aj za dcérou, keďže začala pomaličky chodiť, tak aj to mi pomáha,“ prezradil s úsmevom Ján Haraslin.

Ján Haraslin s rodinou
Ján Haraslin s rodinou
Zdroj: Maroš Bednár

Ja som taký fitnes fanatik, takže chodím do posilňovne päť, šesťkrát týždenne. Rád si dám niečo sladké, tak si to kompenzujem cvičením. Som na čokoládu aj donutky, takže sa musím snažiť,“ povedal Netkám Ján Palko.

Udržiavam sa vo forme, pretože cvičenie ma baví. Hrávam aj futbal a teda stále trénujem. Je to niečo, čo mi dúfam vydrží až do dôchodku,“ uzatvoril Mister SR 2020 Marek Jastráb.

Všetky fotografie mistrov nájdeš v galérii nižšie.
Zdroj foto: Maroš Bednár




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
NK Factory, Zdroj foto: Maroš Bednár
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies