Rodina Alaina Delona nesplní želanie herca nechať uspať jeho psa a pochovať ho spolu s ním

NETKY.SK • 22 August 2024, 11:27 • 2 min
Rodina Alaina Delona nesplní želanie herca nechať uspať jeho psa a pochovať ho spolu s ním

Rodina herca Alaina Delona nenechá uspať a pochovať psa Louba s ním, ako si francúzska hviezda priala. Správu o tom, že Loubo nebude usmrtený, aktivisti za práva zvierat privítali.

slovakia

left justify in out

Rodina Alaina Delona odmietla želanie zosnulého herca utratiť jeho psa, aby mohol byť pochovaný so svojím milovaným Loubom.

Francúzsky herec, známy filmami ako La Piscine a Le Samourai, zomrel v nedeľu vo veku 88 rokov. Už predtým uviedol, že chce zdieľať hrob so svojím 10-ročným belgickým malinoisom.

Delon v Paris Match v roku 2018 prehovoril o svojom "špeciálnom vzťahu" s Loubom a uviedol: "Ak zomriem skôr ako on, požiadam veterinára, aby nás odviezol spolu. Uspí mi ho v náručí. Radšej by som to urobil, než aby som vedel, že zomrie pri mojom hrobe s toľkým utrpením."

"Je to môj pes do konca života... Milujem ho ako dieťa," povedal Delon. "V živote som mal 50 psov, ale k tomuto mám špeciálny vzťah. Chýbam mu, keď tam nie som," dodal herec.

Nadácia Brigitte Bardot, organizácia za práva zvierat založená francúzskou ikonou, sa vyjadrila na Instagrame: "Nebojte sa o Louba," a dodala, že Delonovi blízki potvrdili, že sa o dobrého psíka postarajú.  

"Mnohí z vás nám poslali správy týkajúce sa osudu Louba," uviedla nadácia. "Má svoj domov a svoju rodinu a rodina Alaina Delona nám potvrdila a postarajú sa o neho. Loubo samozrejme nebude eutanázovaný," priblížila nadácia.



Delonova dcéra Anouchka minulý rok zverejnila na Instagrame fotku Louba s popisom: "Kde je nešťastník, Boh posiela psa. Ďakujem, Loubo, že si tu pre svojho pána."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Euro News, Foto: Daily Mail
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies