Rozhovor so Samuelom Miškovom: Ja som sa tak nadstavil, buď výhra alebo nič +VIDEO

NETKY.SK • 20 Jún 2024, 09:15 • 2 min
Rozhovor so Samuelom Miškovom: Ja som sa tak nadstavil, buď výhra alebo nič +VIDEO

Samuel Miškov je moderátor a influencer, vystupuje pod prezývkou samo_zvany. Je spoluautorom online kvízu Máš vedieť, začínal v trnavskej mestskej televízii, moderoval v Rádiu Viva, na Instagrame ho sleduje vyše 200-tisíc ľudí. My vám ponúkame exkluzívny rozhovor.

slovakia

left justify in out

Samuel sa primárne venuje sociálnym sieťam a moderovaniu. Ako prezradil v rozhovore, kvízy, ktorých je spoluautor a zakladateľ, na nejakú dobu pozastavil. Nevylučuje však, že v budúcnosti by kvízy s názvom Máš vedieť rozbehol znovu. 

"Bol to covidový projekt, aby spájal ľudí doma," vyjadril sa. Následne dodal, že ak by sa k tomu mal vrátiť, chce tomuto projektu venovať 100 % svojho času. Odvysielaných bolo doteraz až 37 dielov. Tento kontent je na Slovensku jediný svojho druhu.

Priznal, že v kariére neľutuje nič. "Vždy, keď človek niečo urobí, tak je presvedčený, že v tom momente to je to najlepšie," podotkol. Vyjadril sa, že by sme sa na naše rozhodnutia mali pozerať tak, že v tej dobe sme konali podľa svojich pocitov, ktoré sme v danej chvíli cítili.

Samuel mal spoluprácu s firmou Hell, ktorá, podľa jeho slov, ho pozvala na event s názvom Hell Boxing Kings. Je to séria súťaží v boxe v 10 krajinách a v 4 váhových kategóriách. Hlavnou výhrou je 100-tisíc eur a finále sa odohrá v Las Vegas. Momentálne intenzívne trénuje a pripravuje sa na prvý zápas, ktorý bude v decembri. 

"Boxu som sa nikdy nevenoval, takže idem od úplných začiatkov. Iné bojové športy som skúšal," povedal s tým, že v ringu si človek nemôže povedať, že nevládze. Podľa jeho slov sa nadstavil tak, že výhra alebo nič. Súperov berie ako prekážky, ktoré ho delia od výhry. 

 

 

Najviac sa stotožnil so spoluprácou s firmou Dr. Gerard. Nová spolupráca, z ktorej sa najviac teší, je so spoločnosťou Tatrakon, ktorej najznámejší produkt je Morca-della.

Prezradil, že na svoje videá sa pripravuje aj 8 hodín. Príprava aj celý proces je veľmi náročný, nakoľko svoje témy si vždy hľadá sám. V porovnaní s inými influencermi je to pomerne zdĺhavé a prácne

Samuelova najpoužívanejšia aplikácia je Instagram, no odhliadnuc od sietí, každodenne využíva Poznámky v telefóne, kde si zapisuje svoje myšlienky, ktoré mu počas dní napadnú. Jeho vysnívaná destinácia je Madagaskar, ktorá ho láka už od školy. 

Viac sa dozviete v našom rozhovore.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Netky/ Natália Zárecká, Foto: sport24.pluska.sk
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies