Exkluzívny rozhovor so Samuelom Miškovom: Na rolu otca sa teším +VIDEO

NETKY.SK • 27 Jún 2024, 17:15 • 2 min
Exkluzívny rozhovor so Samuelom Miškovom: Na rolu otca sa teším +VIDEO

Samuel Miškov je moderátor a influencer, vystupuje pod prezývkou samo_zvany. Je spoluautorom online kvízu Máš vedieť, začínal v trnavskej mestskej televízii, moderoval v Rádiu Viva, na Instagrame ho sleduje vyše 200-tisíc ľudí. My vám ponúkame exkluzívny rozhovor.

slovakia

left justify in out

Ďalší diel rozhovoru s obľúbeným influencerom Samuelom, tentokrát o plánoch do budúcnosti, rodine a príprave na otcovstvo. 

"Myslím si, že sa na bábätko psychicky dopredu nedá pripraviť, sú nejaké veci, ktoré sa dá očakávať, ale sú aj veci, ktoré vedia prekvapiť," odpovedal Samuel na otázku, ako je po psychickej stránke pripravený na rolu otca. 

Samo sa na rolu otca teší už dlho, nakoľko sa považuje za rodinný typ. Pohlavie už pár vie, no na teraz si to nechali pre seba. Táto informácia podľa Sama patrí v tomto čase medzi užšie kruhy blízkych. 

Svoje dieťa plánuje časom ukazovať na sociálnych sieťach, no nechce to preháňať a naďalej si súkromie bude do istej miery chrániť. 

Viac sa dozviete v našom rozhovore.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: Netky/ Natália Zárecká, Foto: cas.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies