BRATISLAVA - Ak máte radi šampiňóny, určite vyskúšajte túto nátierku. Najviac si na nej pochutíte s čerstvým pečivom.
Potrebné suroviny: 1 šalotku, 2 strúčiky cesnaku, 1/2 póru najemno pokrájaného, 30 g masla, 150 g šampiňónov pokrájaných čo najjemnejšie, 1 PL kopcovitá bieleho jogurtu alebo kyslej smotany, 1 ČL horčice, soľ, korenie, mletá rasca, koriandrová alebo petržlenová vňať
Príprava receptu: Šalotku, cesnak a pór orestujeme na masle cca 5 minút, pridáme pokrájané šampiňóny a za stáleho miešania dusíme 5-10 minút, pokiaľ nie sú hríby mäkké. Pridáme biely jogurt alebo kyslú smotanu, horčicu, ochutíme soľou, korením, štipkou mletej rasce a posekanou vňaťou alebo bylinkami podľa chuti.
Dobrú chuť!
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies