Šarmantný Channing Tatum pozýva v psychologickom trileri Tiché znamenie dievčatá na súkromný ostrov! + VIDEO

NETKY.SK • 26 August 2024, 11:05 • 3 min
Šarmantný Channing Tatum pozýva v psychologickom trileri Tiché znamenie dievčatá na súkromný ostrov! + VIDEO

Do kín práve teraz prichádza tajuplný film, v ktorom si ničím nebudeme môcť byť celom istí. Tiché znamenie je mysterióznym psychologickým trilerom, v ktorom nás charizmatický herec Channing Tatum pozve na dovolenku, ktorú skrátka nebudete môcť odmietnuť. Režisérsky debut Zoë Kravitz, dcéry známeho hudobníka Lennyho Kravitza má skvelé ohlasy z celého sveta!

slovakia

left justify in out

Miliardár Slater King sa stretne s čašníčkou Fridou na svojom slávnostnom večierku. Pozve ju, aby sa aj s kamarátkou pripojila k nemu a jeho priateľom, a spoločne sa vydali na parádnu dovolenku – stráviť pár dní na jeho súkromnom ostrove. Dievčatá nadšene súhlasia, no pobyt sa postupne ukáže byť troch iný od toho, čo očakávali. Keď sa začnú diať zvláštne veci, Frida začne spochybňovať svoje vnímanie reality. Na tomto mieste čosi nie je v poriadku. Ak sa chce dostať z „dokonalej“ párty živá, bude musieť odhaliť pravdu.

Channinga Tatuma v ústrednej úlohe netreba predstavovať, slovenskému publiku je známy z filmov o striptérovi Magic Mikeovi,, ale hviezdi napríklad aj v najnovšom komiksovom veľkofilme Deadpool & Wolverine. Scenár Tichého znamenia označil za vzrušujúci.

Takmer s každým chlapíkom, ktorého som kedy hral, som sa mohol nejakým spôsobom prepojiť. Ale pri Slaterovi nie je nič, čo by ste mohli milovať. Skrátka nič, je to čistý psychopat,“ povedal Channing Tatum o svojej úlohe Slatera Kinga.

Iskriť to na plátne bude medzi Tatumom a herečkou Naomi Ackie, ktorú sme mohli nedávno vidieť v hlavnej úlohe životopisného filmu o Whitney Houston – I Wanna Dance with Somebody, alebo aj v sci-fi snímke Star Wars Vzostup Skywalkera. V najbližších rokoch ju čaká viacero veľkých úloh vo najväčších produkciách a hollywoodski znalci jej predpovedajú výraznú kariéru.

V ďalších úlohách sa objavia Christian Slater (Pravdivá romanca, Šesť svadieb a jeden pohreb, Mr. Robot), Kyle MacLachlan (Modrý zamat, Sex v meste, Twin Peaks), Geena Davis (Beetlejuice, Thelma a Louise, Klinika Grace) či Haley Joel Osment, ktorého si pamätáme ako chlapca z filmu Šiesty zmysel, no v jeho najnovšej, radikálne odlišnej úlohe ho možno ani nespoznáme!

Triler Tiché znamenie je podľa prvých ohlasov zo sveta mimoriadne vydareným režisérskym debutom herečky Zoë Kravitz, dcéry známeho hudobníka Lennyho Kravitza. Prví diváci a kritici oceňujú silnú hlavnú myšlienku, hravé spracovanie, poriadny „drive“ a vynikajúci herecký ansámbel. O režisérke dokonca v recenzii na rešpektovanom portáli Variety napísali, že je „totálnou filmárkou“! Do slovenských kín jej debutovú snímku priniesla distribučná spoločnosť Continental film.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies