Saudi Pro League mieri na Sport1 a Sport2. Diváci budú môcť sledovať výkony hviezd ako Ronaldo či Benzema

NETKY.SK • 14 August 2023, 13:05 • 2 min
Saudi Pro League mieri na Sport1 a Sport2. Diváci budú môcť sledovať výkony hviezd ako Ronaldo či Benzema

BRATISLAVA - Spoločnosť AMC Networks International podpísala viacročný kontrakt na vysielacie práva najrýchlejšie rastúcej futbalovej ligy na svete, Saudi Pro League. Diváci staníc Sport1 a Sport2 budú môcť sledovať Saudskú ligu naplno už od pondelka 14. augusta, kedy stanica Sport1 odvysiela dva špičkové zápasy.

slovakia

left justify in out

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kanté, Roberto Firmino, Sadio Mané, Riyad Mahrez, Malcom, Kalidou Koulibaly, Steven Gerrard. To sú len niektoré zo superhviezd, ktoré sa rozhodli v lete 2023 zamieriť do Saudskej Arábie, aby si zahrali alebo sa stali hlavnými trénermi v dynamickej Saudi Pro League. Ligové tímy zatiaľ v tomto prestupovom období minuli za hráčov viac ako 500 miliónov eur, vďaka čomu je Saudi Pro League najrýchlejšie rastúcou futbalovou ligou na svete.

 

Vďaka staniciam Sport1 a Sport2 budú môcť futbaloví fanúšikovia v Českej republike a na Slovensku sledovať tri zápasy z každého kola súťaže. Už v pondelok 14. augusta o 17:00 odvysiela Sport1 súboj medzi Al Raed a Al Ittihad, v ktorom sa predstaví slávny Karim Benzema. Následne sa od 20:00 môžu diváci tešiť na zápas medzi Al Ettifaqom s ikonickým Stevenom Gerrardom na čele a Al Nassrom Cristiana Ronalda.

Obrazok
Zdroj: ClutchPoints

"Saudi Pro League nie je len o Ronaldovi, je to súťaž, ktorá je už teraz športovo veľmi zaujímavá a vďaka takmer neobmedzeným finančným možnostiam má ambíciu dostať sa v priebehu niekoľkých rokov medzi svetovú futbalovú elitu," hovorí Ondřej Voršilka, hlavný komentátor Sport1 a Sport2.

 

Priestor sa nájde aj pre majstrovský Al Ittihad, superbohatý Al-Hilal, Al-Nassr a Al-Ahli, ktorý toto leto postúpil do prvej ligy a nákupom hviezd ako Mahrez, Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy, Franck Kessié a Roger Ibanez sa dostal medzi najcennejšie tímy sveta.

 

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločností na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc, ktoré sa sústreďujú na strednú a východnú Európu. Súčasne portfólio AMCNI – Central and Northern Europe ponúka televízne stanice v štyroch žánroch: športové: Sport1, Sport2, detské: Minimax, JimJam; zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických staníc je vytváraný pre miestnych divákov a trhy v rôznych jazykoch. Je dostupný v celom rade platforiem, vrátane HD služieb a ponúka verzie pre mobilné telefóny.

 

AMC Networks International (AMCNI) je globálna divízia AMC Networks a je dodávateľom uznávaných zábavných relácií pre predplatiteľov vo viac než 130 krajinách. AMCNI zahŕňa globálne značky a aj populárne stanice s lokálnym významom a rôznorodým žánrovým zameraním. Viac informácií nájdete na www.amcnetworksinternational.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Konektor / Lucia Slafkayová Foto: Arab News
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies