Sereď: Žena ležala na zemi, útočník si prezeral obsah jej kabelky

NETKY.SK • 16 August 2024, 17:12 • 2 min
Sereď: Žena ležala na zemi, útočník si prezeral obsah jej kabelky

SEREĎ - Galantský vyšetrovateľ voči mužovi vzniesol obvinenie za zločin lúpeže, zároveň spracoval podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie.

slovakia

left justify in out

Obvineniu zo zločinu lúpeže čelí muž, ktorý mal minulý týždeň pred vstupom do herne v Seredi (okres Galanta) napadnúť ženu, pričom jej mal odcudziť hotovosť vo výške 320 eur. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Muž mal pred vstupom do miestnej herne verbálne napadnúť ženu s tým, že od nej žiadal vrátenie peňazí. Žena sa pred mužom snažila ujsť, to sa jej nepodarilo a muž ju následne fyzicky napadol," priblížila polícia.

Pri útoku mal obvinený žene strhnúť z ramena kabelku. "Žena spadla na zem, muž jej z kabelky vybral peňaženku a odcudzil hotovosť vo výške 320 eur. Potom ušiel na neznáme miesto," dodali policajti.

Muža sa na základe operatívno-pátracej činnosti podarilo stotožniť, vypátrať a zadržať. "Galantský vyšetrovateľ voči mužovi vzniesol obvinenie za zločin lúpeže, zároveň spracoval podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie," dodali policajti s tým, že sudca sa s návrhom stotožnil a muža eskortovali do výkonu väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj, Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies