Slovenskí volejbalisti vyhrali všetky tri prípravné zápasy v Rakúsku

NETKY.SK • 5 August 2024, 08:29 • 2 min
Slovenskí volejbalisti vyhrali všetky tri prípravné zápasy v Rakúsku

STEINBRUNN - Slovenskí volejbaloví reprezentanti triumfovali v prvých troch prípravných zápasoch pred začiatkom kvalifikácie o postup na ME 2026. V rakúskom Steinbrunne uspeli proti domácemu výberu v piatok 3:1, v sobotu, keď bol na programe neoficiálny duel, vyhrali 4:0 na sety a v nedeľu malo opäť navrch mužstvo Stevena Vanmedegaela (4:0).

slovakia

left justify in out

Slovákom v druhom oficiálnom zápase vyšli v prvých dvoch setoch koncovky, tretí bol z ich strany jasnou záležitosťou. V dodatkovom, štvrtom, keď sa na ihrisko dostali aj hráči z lavičky, vyhrali taktiež 25:23 a zo Steinbrunnu si tak odviezli tri víťazstvá.

Najbližšie čaká na slovenských volejbalistov súper zo Španielska, proti ktorému nastúpia od 13. do 15. augusta v Guadalajare na ďalšie tri prípravné stretnutia. Slovákov čakajú v auguste prvé dva zápasy v kvalifikácii o postup na ME 2026. V G-skupine sa najprv predstavia proti Lotyšsku (25. augusta v Jelgave). O tri dni neskôr v Nitre privítajú Kosovo. Informoval o tom web Slovenskej volejbalovej federácie (SVF).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SVF, Foto: Sportnet / TASR
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies