Smer zopakoval potrebu rešpektovania iného názoru + VIDEO

NETKY.SK • 16 Jún 2024, 12:53 • 2 min
Smer zopakoval potrebu rešpektovania iného názoru + VIDEO

BRATISLAVA - Predstavitelia Smeru-SD zopakovali na nedeľnej tlačovej konferencii Úradu vlády SR potrebu rešpektovať iný názor.

slovakia

left justify in out

Minulotýždňové príspevky dvoch denníkov podľa vedúceho Úradu vlády SR Juraja Gedru prezentovali nerešpektovanie iného názoru a dehonestovali ľudí, ktorí sa snažia robiť niečo pre Slovensko.
 
"Buďte vecní, buďte argumentační a buďte schopní vecne diskutovať aj s politikmi," vyzval médiá Gedra. Poukázal na komentár denníka Sme. Tiež na podcast Denníka N z uplynulého týždňa, v ktorom na adresu predsedu Zboru poradcov predsedu vlády SR Erika Kaliňáka, poslanca Národnej rady SR za Smer-SD Richarda Glücka a Gedru odzneli hanlivé slová.
 
"To bola naozaj čistokrvná nenávisť vo svojej absolútnej podobe," povedal podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD). Gedra vyzval denník na ospravedlnenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Smer-SD / facebook.com, Foto: Juraj Gedra / Smer-SD / facebook.com
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies