Šnúra Street Gospel Tour sa rozlúči s tohtoročným letom v Trenčíne

NETKY.SK • 19 September 2024, 10:24 • 2 min
Šnúra Street Gospel Tour sa rozlúči s tohtoročným letom v Trenčíne

Po niekoľkomesačnom turné po viacerých slovenských mestách (so zastávkou aj v Čechách) sa osvedčený kresťanský hudobno-evanjelizačný projekt zastaví už v túto sobotu 21. septembra v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Na Mierovom námestí si už od obedňajším hodín budú môcť prísť na svoje milovníci kvalitnej gospelovej hudby. Všetko to odštartuje o 14.00 talentovaná Soňa Mahdalová, o 16.30 vystúpi energická kapela Rockstanders, o 18.50 hudobný program uzavrie skvelé ženské trio Rejoice.

Hudobné vystúpenia budú popretkávané živým slovom, svedectvami o Božej dobrote, zaujímavými diskusiami. Tentoraz na tému „Smrť a čo je potom“ (15.30) a „Boh uzdravuje aj dnes“ (18.00).

Obrazok
Zdroj: Misia Slovensko

Po celý čas bude na námestí pripravený bohatý program pre deti (skákacie atrakcie, maskoti, maľovanie na tvár, autíčka...), pre celú rodinu lákavé občerstvenie, dobrá káva či domáce limonády.

obrazok
Zdroj: Misia Slovensko
obrazok
Zdroj: Misia Slovensko

Možno to najdôležitejšie sa však bude odohrávať mimo pódií a svetiel reflektorov, keď služobníci z Misie Slovensko (organizátor podujatia)  budú pripravení poskytnúť v uliciach okoloidúcim modlitbu, povzbudenie, dobré slovo, vysvetlenie podstaty evanjelia, či zaujímavé neformálne debaty o tom, čo dokáže Boh konať v našich životoch...

Obrazok

To je vlastne podstatou každoročného podujatia Street Gospel Tour – priniesť ľuďom, ktorí hľadajú zmysel, nádej, pomoc a skutočné naplnenie slovo o živom Bohu, ktorý dokáže meniť životy. To všetko v sprievode kvalitnej kresťanskej hudby a príjemne stráveného času s rodinou či priateľmi na čerstvom vzduchu.

Po Nitre, Bratislave, Ružomberku, Čadci, Martine, Třínci tak značka SGT ukončí svoje úspešné tohtoročné putovanie tento víkend práve v Trenčíne, kde môžete aj vy zažiť nezabudnuteľný príchod babieho leto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Misia Slovensko
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies