Šokujúce odhalenie: Prečo bola mladá olympijská plavkyňa vykázaná z dediny športovcov?

NETKY.SK • 7 August 2024, 12:16 • 2 min
Šokujúce odhalenie: Prečo bola mladá olympijská plavkyňa vykázaná z dediny športovcov?

PARÍŽ - Dvadsťročná plavkyňa Luana Alonso z Paraguaja bola vylúčená z olympijskej dediny po tom, čo bola obvinená z vytvárania nevhodnej atmosféry. Píše o tom dailymail.co.uk.

slovakia

left justify in out

Očarujúca blondínka, ktorá v prvý deň súťaží neuspela v disciplíne motýlik, bola videná v oblečení podľa vlastného výberu namiesto oficiálnej výstroje paraguajského tímu. Tiež bola často spozorovaná pri socializácii s ostatnými športovcami, čo údajne odvádzalo pozornosť jej kolegov, ktorí stále súťažili.

Po vylúčení sa Alonso ubytovala v hoteli v Paríži a navštívila luxusné butiky a reštaurácie. Svojim 500 000 sledujúcim na sociálnych sieťach zdieľala fotky z týchto výletov. Počas svojho pobytu v Paríži stihla aj návštevu Euro Disneylandu, kde sa odfotila s Mickey Mouse ušami pred zámkom Magic Kingdom.

Paraguajský olympijský výbor rozhodol o jej vylúčení po tom, čo sa dozvedel o jej správaní, ktoré údajne rozptyľovalo ostatných športovcov. Bežne všetci športovci zostávajú v dedine až do konca hier, aby sa zúčastnili záverečnej ceremónie a následných osláv. Vylúčenie Alonso tak skôr ukazuje na nespokojnosť výboru s jej správaním.

V oficiálnom vyhlásení prezidentka Paraguajského olympijského výboru, Larissa Schaerer, uviedla: „Jej prítomnosť vytvárala nevhodnú atmosféru v rámci tímu Paraguaja. Ďakujeme jej, že postupovala podľa inštrukcií a dobrovoľne sa rozhodla nezdržať sa v olympijskej dedine."

Alonso, ktorá sa po neúspechu v disciplíne motýlik rozhodla ukončiť svoju plaveckú kariéru, sa vrátila do USA, kde študuje na univerzite v Texase. Počas pobytu v Paríži bývala v luxusnom hoteli Pastel blízko Arc de Triomphe a navštívila rôzne turistické atrakcie, vrátane známej cukrárne Ladurée.

Medzi jej nákupnými zastávkami boli aj butiky Yves Saint Laurent a Louis Vuitton na Champs Elysees. Z tribún v Roland Garros sledovala svoje tenisové idoly, ako Novak Djokovic, Rafa Nadal a Carlos Alcaraz.

Alonso tiež zverejnila fotky pred Eiffelovou vežou a Hotelom Les Invalides, kde je pochovaný Napoleon Bonaparte. V nedeľu večer na Instagrame naznačila, že odletela do Spojených štátov.

Po jej neúspechu v rozplavbe na 100 m, oznámila na sociálnych sieťach svoj odchod do plaveckého dôchodku: „Plávanie: Ďakujem, že si mi umožnilo snívať, naučilo ma bojovať, skúšať, vytrvalosť, obetavosť a disciplínu. Dalo si mi časť môjho života, ktorú by som nemenila za nič na svete. Žila som najlepšie zážitky, získala priateľov z iných krajín, ktorých si vždy ponesiem v srdci, a dostala som unikátne príležitosti. Toto nie je zbohom, ale vidíme sa.“

Alonso bola jednou z najmladších plavkýň, ktoré sa zúčastnili olympijských hier, keď súťažila na hrách v Tokiu 2020, ktoré boli presunuté kvôli COVIDu-19.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Daily Mail, Foto: The Daily Beast / Instagram / @luanaalonso
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies