BRATISLAVA - Dnešný recept je ako stvorený pre každého gurmána.
Potrebné suroviny: 3 PL kečupu, 1 PL horčice, 0,2 dl oleja, 2 ks cibule, 1 štipka štiplavej papriky, 1 ČL soli, 0,2 dcl vody, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 králik, 1 ČL mletej papriky
Príprava receptu: Králika umyjeme a naporcujeme na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky. Zo všetkých ingrediencií vymiešame marinádu, ktorú vylejeme do väčšieho pekáča. Kúsky z králika uložíme do marinády a necháme v chlade 24 hodín marinovať. Vložíme do vyhratej rúry a 1 a 1/2 hodiny pečieme.
Dobrú chuť!
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies