Thierry Henry skončil na lavičke francúzskej reprezentácie do 21 rokov

NETKY.SK • 20 August 2024, 11:11 • 2 min
Thierry Henry skončil na lavičke francúzskej reprezentácie do 21 rokov

PARÍŽ - Bývalý francúzsky reprezentant Thierry Henry odstúpil z funkcie trénera reprezentácie do 21 rokov. V pondelok o tom informovala Francúzska futbalová federácia (FFF).

slovakia

left justify in out

Henry viedol národný tím aj na uplynulých OH v Paríži, kde Francúzi získali strieborné medaily po finálovej prehre so Španielskom 3:5 pp. Kontrakt mal podpísaný do júna 2025, no podľa agentúry Reuters požiadal FFF o predčasné ukončenie spolupráce z "osobných dôvodov".

"Chcem sa poďakovať FFF a prezidentovi Philippovi Diallovi za to, že mi dali túto neuveriteľnú príležitosť. Zisk olympijského striebra pre moju krajinu bude navždy jedným z najlepších momentov môjho života. Som neskutočne vďačný federácii, hráčom, personálu a fanúšikom za to, že mi poskytli túto čarovnú skúsenosť," uviedol 47-ročný Francúz. "Toto rozhodnutie nás samozrejme mrzí, keďže Thierry Henry bol schopný dosiahnuť ciele, ktoré sme mu stanovili," reagoval Diallo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Reuters, FFF, Foto: Fatoftheland
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies