Tragédia na Spiši: V rozhorúčenom aute našli dieťa

NETKY.SK • 17 Júl 2024, 10:40 • 2 min
Tragédia na Spiši: V rozhorúčenom aute našli dieťa

MARKUŠOVCE - V obci Markušovce na Spiši našli v pondelok (15. 7.) v rozhorúčenom aute dieťa, privolanej záchranke sa ho oživiť nepodarilo. Pre TASR to potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Košíc Lenka Ivanová.

slovakia

left justify in out

"Popoludní došlo pred jedným z rodinných domov v dôsledku nedostatočnej starostlivosti zo strany rodičov k úmrtiu maloletej osoby, ktorá bola nájdená v zaparkovanom vozidle. Na miesto bola ihneď privolaná posádka rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá sa maloletú osobu snažila oživiť, no lekár už musel konštatovať exitus," uviedla hovorkyňa.

Obhliadajúci lekár na tele dieťaťa podľa nej nenašiel známky zranenia a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Spišskonovoveský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu nateraz polícia nezverejnila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ KE, Foto: iStockphoto (ilustračné foto)
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies