Tragédia v Poľsku: Rodičia skočili do vody, aby zachránili dcérku, no utopili sa + VIDEÁ

NETKY.SK • 1 August 2024, 10:05 • 2 min
Tragédia v Poľsku: Rodičia skočili do vody, aby zachránili dcérku, no utopili sa + VIDEÁ

MRAGOW - Poľskom otriasla obrovská tragédia. Na jazere Mikołajskie prebiehala dvojdňová pátracia akcia, do ktorej sa zapojili plavčíci, hasiči aj polícia.

slovakia

left justify in out

Chceli pomôcť dcére, no obaja zomreli

V utorok o 12.30 prijali záchranné zložky informáciu o nešťastí. Svedkovia uviedli, že na hladine jazera pláva štvorročné dievčatko v záchrannej veste. Dieťa dostali na breh a bolo prevezené do nemocnice na pozorovanie.

Podľa svedkov bolo dievčatko na jazera s dvoma dospelými. Keď sa dievča ocitlo vo vode, mali za ním skočiť, no zmizli pod hladinou. Záchranári potom na jazere našli iba prázdny motorový čln. Informuje o tom Polsatnews.pl.

Polícia najprv informovala, že nezvestnou ženou bola určite matka dievčaťa, no totožnosť muža nepozná. Neskôr potvrdila, že išlo o otca.

Tragická zrážka

Podľa hasičov došlo k zrážke dvoch motorových člnov, dieťa sa pošmyklo a spadlo do vody. „Rodičia sa mu snažili pomôcť. Najprv za ním skočil otec, potom matka,“ povedala Paulina Karo z polície v Mrągowe s tým, že jazero je v danom mieste hlboké jedenásť metrov.

V stredu (31. júla) prišli smutné správy. Záchranárom sa pomocou sonaru podarilo objaviť a vytiahnuť z jazera telo ženy. Onedlho potápač objavil aj nehybné telo muža.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Polsatnews.pl., Foto: Regiony TVP
Netky
Jeseň príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies